Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sterrenzeef

Sterrenzeef van Backers

Backers Sterrenzeef

Na een aantal jaar zoekend te zijn geweest naar een goede en betrouwbare partner, heeft Backers deze sinds 2015 Gevonden in Van der Spek. Sinds 2015 heeft Van der Spek de Backers Sterrenzeven bij verschillende klanten mogen demonstreren en leveren, inmiddels zijn er al verschillende zeer tevreden gebruikers van de kwalitatieve sterrenzeef die van A tot Z in Duitsland geproduceerd word.

Sterrenzeven

Of het nou gaat om een 2 fracties- of een 3 fracties sterrenzeef, wiel- of rupsmobiel, bij Backers is het mogelijk. De Backers Sterrenzeven met twee fracties kunnen de overmaat en de fijne deeltjes uit het ingevoerde materiaal zeven. Bovendien kunnen Backers 2-fractie sterrenzeefmachines worden uitgerust met een staafrooster of een grizzlyzeef voor de voorafscheiding van zeer grove materiaalfracties. De 3-fractie sterrenzeefmachines van Backers zijn ideaal voor de verwerking van bouw/sloop afval, compost, grond, biomassa of houtsnippers. Ook hier kunnen omvangrijke en zware delen vooraf worden verwijderd door middel van een staafrooster of een grizzlyzeef. De sterrenzeven van Backers zijn ruim opgebouwde machines en dat is een groot verschil ten opzichte van andere aanbieders, dit maakt de machine namelijk vrij gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, dit alles bevordert de productie en maakt dat de sterrenzeven van Backers breed inzetbaar zijn.

Sterrenzeefdek

Bent u  geïnteresseerd in een sterrenzeef van Backers of zou u graag een keer Backers sterrenzeefzeef willen zien of proberen, neem dan gerust contact op met onze vertegenwoordigers.

Backers is leverancier van sterrenzeven. Hier de Backers 3MTAL .

Backers Maschinebau

Backers Maschinebau bestaat al meer dan 200 jaar en wordt nu door de 7e generatie van de familie geleid en de volgende generatie is al actief in het bedrijf, zodat de continuïteit van het bedrijf is gewaarborgd. Wat begon in 1816 als een smederij is in de vele jaren die volgden van een producent van turfwinmachines en de bouw van de eerste sterrenzeef in 1989 uitgegroeid tot de bouwer- en specialist van sterrenzeefmachines, zowel mobiel als stationair.

Backers 3MAL sterrenzeef

Vanaf 1989 heeft Backers de sterrenzeeftechniek steeds verder doorontwikkeld. In 1991 is de eerste mobiele 2-fractie sterrenzeef gebouwd, waarmee eenvoudig van locatie naar locatie kon worden gereden. Vanaf 2003 is de welbekende 3-fractie sterrenzeef leverbaar geworden. In de 26 jaar dat Backers sterrenzeven bouwt heeft de ontwikkeling en innovatie steeds als leidraad door de ontwerpen gelopen. Van de wielmobiele sterrenzeef  volgde de rupsmobiele sterrenzeef waarbij in 2004 zelfs een combinatie werd ontwikkeld: wielmobiel naar de locatie en op locatie eenvoudig verplaatsen op het hydraulisch uitklapbare rupsstel.

In de fabriek in Twist (D), net over de grens bij Emmen, worden in eigen huis alle constructiewerkzaamheden uitgevoerd. Door dit in eigen huis uit te voeren kunnen er snel en eenvoudig aanpassingen worden gedaan tijdens de bouw. Doordat men bij Backers de klantwensen in hoog vaandel hebben worden deze wensen veelal in het ontwerp en de bouw meegenomen.

Vraag uw vertegenwoordiger


Regio Noord


Regio Zuid

Hout- en Groenrecycling
Regio Zuid


Verhuur / Onderdelen

Berichten over sterrenzeven