Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trommelzeef


   Siebotec Trommelzeven   

Trommelzeven van Siebotec

SieboTec GmbH bestaat uit een jong team dat zijn passie voor de recyclingindustrie uitdraagt. Ieder teamlid brengt jaren ervaring mee op het gebied van onderdelenbeheer, service en productie. De focus ligt duidelijk op de klant, snelle gekwalificeerde antwoorden, verzending van reserveonderdelen en serviceoproepen voorkomen lange Wachttijden voor de klant. Trouw aan het kwaliteitskenmerk “Made in Germany” produceren zij met partnerbedrijven in de regio.

SieboTec Siebo6000 Trommelzeef

Na diverse uitbreidingsstappen op de locatie Soest (DE) zijn ze in juni 2022 verhuisd naar een nieuwe locatie in Wadersloh. Daarmee blijft de productie in Westfalen verankerd en hebben zij de koers voor een succesvolle toekomst uitgezet.  

Siebotec mobiele trommelzeven

Siebotec mobiele trommelzeef oplossingen kunnen volledig worden afgestemd op de behoeften van de klant en voor verschillende toepassingen. De trommelzeven van Siebotec worden onder meer toegepast bij het zeven van verschillende soorten zand, grond, compost, biomassa en verkleint afvalhout.

De zeefmachines van Siebotec zijn allemaal opgebouwd uit hoogwaardige componenten, voldoen aan alle veiligheidsnormen en kunnen zelfs in een moeilijke omgeving en met moeilijk te zeven  materialen gemakkelijk worden bediend. Dit doormiddel van de automatische start- stop functie en de afstandsbediening die er voor zorgt dat de volledige machine vanuit de cabine bediend kan worden.

Siebotec is leverancier van trommelzeven.

Type Trommelzeven

Siebotec heeft voor elk type materiaal de juiste zeefmachine. De trommelzeven worden volledig in Duitsland gemaakt dat betekend kwaliteit, dit is de onder anderen de reden dat Siebotec en Van der Spek de inmiddels meerjarige samenwerking zijn aangegaan.

Siebotec investeert fors in deze trommelzeven om de machines zo efficient mogelijk te maken, dit heeft er toe geleid dat er inmiddels verschillende soorten op de markt zijn namelijk de:

  • Siebo 5000
  • Siebo 6000 / 6000 E

Ook zijn er van beide trommelzeven verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

De Siebo5000 mobiele trommelzeef is de perfecte combinatie van compacte afmetingen en uitstekende zeefcapaciteit in de zwaar bevochten 5 m3-klasse. Deze allrounder is gebouwd als aanhanger met een 80 km/uur tandem-as onderstel: makkelijk te verplaatsen, op vele locaties inzetbaar en zeer snel operationeel. De Siebo5000 biedt de grootste trommeldiameter in zijn klasse, maar liefst Ø 2.000 mm (doorgaans 1.800 mm) waardoor de zeefcapaciteit tot wel 20 % wordt verhoogd.

SieboTec Siebo5000 Trommelzeef

Siebotec speelt in op de wensen van onze klanten en levert met de Siebo6000 een prestatie van formaat: de grootste mobiele trommelzeef gebouwd als aanhanger op een 80 km/h tandem-as onderstel. De Siebo6000 biedt een hoge zeefcapaciteit en innovatieve detailoplossingen, is makkelijk te verplaatsen, op vele locaties inzetbaar en zeer snel operationeel. De Siebo6000 trommelzeef is zeer zuinig en energie-efficiënt en behaalt met de grootste trommel van Ø 2.200 mm een indrukwekkende zeefcapaciteit tot wel 200 m3 per uur. Het gezeefde product wordt verplaatst via over gedimensioneerde thermisch verzinkte transportbanden van 1.000  mm breed.

Vraag uw vertegenwoordiger


Regio Noord


Regio Zuid

Hout- en Groenrecycling
Regio Zuid


Verhuur / Onderdelen