Zoek
Sluit dit zoekvak.

Komatsu Utility/ compact materieel

Minigraafmachines
De allernieuwste MR-5 mini-graafmachines van Komatsu zitten vol met innovatieve en verbeterde functies. Deze nieuwe generatie modellen lanceert vele nieuwigheden voor het eerst op de Europese markt; er wordt optimaal gebruikgemaakt van de ongeëvenaarde technologische expertise van Komatsu. Dit alles om de gebruikers van minigraafmachines onderscheidende voordelen te  bieden in hun werkproces.

Midigraafmachines op rups en wiel
Deze graafmachines vormen de perfecte oplossing tussen de compacte en wendbare mini-graafmachines en de krachtige grondverzetmachines.

Graaflaadcombinaties
De Komatsu graaflaadcombinaties beschikken over diverse geavanceerde innovaties en zijn dusdanig ontworpen dat zij optimale prestaties leveren en tegelijkertijd aan de specifieke marktvereisten voldoen. 

Schrankladers
Spring in eender welke Komatsu schranklader en geniet van de rit. Met de eenvoudige maar geavanceerde joysticks heb je de gehele machine controle binnen handbereik. De Komatsu schrankladers zijn gemakkelijker en preciezer te bedienen dan uw eigen auto.

Compacte wielladers
De nieuwe generatie compacte wielladers kunnen worden voorzien van diverse aanbouwdelen, beschikken over een comfortabele stoel en een geweldig zicht rondom. De machinist zal de ergonomische werkplek en het comfort waarderen en zich op elke klus thuis voelen.

Brochures Mini/Midigravers
Brochures Midi wielgraafmachines
Brochures Graaflaadcombinaties
Brochures Schrankladers
Brochures Compacte wielladers
Bekijk de utility / compacte machines op komatsu.eu

De Utility-range, het compacte gamma van Komatsu, omvat minigravers, midi graafmachines op rupsen, midi graafmachines op banden en compacte wielladers.

Mini-Excavators Crawler Midi-Excavators Wheeled Midi-Excavator
Compact Wheel Loaders Schrankladers >Bekijk de Utility / compactrange

 

Bekijk in 360° view​

PW98MR-11E0

PW138MR-11E0

Mini/ Midi lader

WA100M-8

Graaflaadcombinatie

Video

Minigraver PC16

De Komatsu minirupsgraafmachine in actie.

Utility / Compact materieel berichten
komatsu: creating value together

Komatsu levert rupsgraafmachines, mobiele graafmachines (wielgraafmachines, mobiele kranen), wielladers (laadschoppen, shovels), minigravers (compacte graafmachines, minigraafmachines), dumpers (knikdumpers, ATD, articulated dumptrucks, knikgestuurde dumpers), schrankladers, graders, bulldozers, aanbouwdelen.