Planning werkplaats

Onderhoud, reparaties, spuiterij

Uw machine is ook onze zorg. Zo kunt u zich richten op uw core business. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen en Hardenberg en een professionele technische buitendienst,  kunnen wij elke uitdaging aan. Of het nu om een door ons verhuurde torenkraan gaat, of een door ons geleverde asfaltafwerkmachine. Van der Spek is u snel en deskundig van dienst.

Buiten kantoor- en werktijden kunt u in geval van nood contact opnemen met onze nooddienst via telefoonnummer 0347 362 666Klik hier voor instructies.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of andere werkzaamheden, in Vianen of Hardenberg, neem dan contact op met:

CONTACT WERKPLAATS VIANEN


Chef werkplaats
Diederik Boon
0347 362 627
diederik.boon@vanderspek.nl

CONTACT WERKPLAATS HARDENBERG


Werkplaats ondersteuning
Gerwin Stokvis
06 5337 9471
gerwin.stokvis@vanderspek.nl

Nieuwverkoop
In onze werkplaatsen worden nieuwe machines bedrijfsklaar gemaakt en aangepast aan uw wensen. In principe is alles mogelijk. Wij helpen u een oplossing te vinden voor uw vraagstukken en adviseren u graag, zodat uw machine optimaal kan worden ingezet en betaalbaar blijft.

Onderhoud
Onze goed opgeleide en ervaren monteurs helpen u uw machine in topconditie te houden. Deugdelijk en regelmatig onderhoud met originele filters en onderdelen is daarvoor een vereiste. Vraag ons daarom eens vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw machine. Met een onderhoudscontract blijven de kosten transparant en staat u niet voor onaangename verrassingen. Groot onderhoud van bijvoorbeeld betonpompen, brekers en asfaltafwerkmachines zijn een aantal van onze specialiteiten. U krijgt vooraf een prijsopgave. Onze standaardtarieven vindt u hier.

Montage Torenkranen
Voor het monteren en demonteren van torenkranen beschikken wij over drie vakkundige opbouwploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde kraan. Heeft u de Liebherr in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem, ook dit doen wij graag.