Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkplaats


     Werkplaats     

 

Techniek, revisie, lassen, spuiten, zandstralen en wassen. In onze werkplaats kunnen wij alle handelingen verrichten die noodzakelijk zijn om uw machines en materieel te onderhouden, repareren en reviseren.

Uw machine is ook onze zorg. Zo kunt u zich richten op uw core business. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen en Hardenberg en een professionele technische buitendienst,  kunnen wij elke uitdaging aan. Of het nu om een door ons verhuurde torenkraan gaat, of een door ons geleverde asfaltafwerkmachine. Van der Spek is u snel en deskundig van dienst.

Onze ervaren allround vakmensen hebben kennis van mechatronica en weten raad met alle voorkomende machine- en onderdelenreparaties, van alle merken. Twijfelt u over de kwaliteit van uw machine? Neem contact op. Wij gaan graag voor u aan de slag, zodat u snel weet waar u aan toe bent. 

Wilt u een afspraak maken, meer informatie, advies of een offerte op maat? Kies hieronder de afdeling voor de juiste contactpersoon:

Contact

Nieuwverkoop
In onze werkplaatsen worden nieuwe machines bedrijfsklaar gemaakt en aangepast aan uw wensen. In principe is alles mogelijk. Wij helpen u een oplossing te vinden voor uw vraagstukken en adviseren u graag, zodat uw machine optimaal kan worden ingezet en betaalbaar blijft.

Onderhoud
Onze goed opgeleide en ervaren monteurs helpen u uw machine in topconditie te houden. Deugdelijk en regelmatig onderhoud met originele filters en onderdelen is daarvoor een vereiste. Vraag ons daarom eens vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw machine. Met een onderhoudscontract blijven de kosten transparant en staat u niet voor onaangename verrassingen. Groot onderhoud van bijvoorbeeld betonpompen, brekers en asfaltafwerkmachines zijn een aantal van onze specialiteiten. U krijgt vooraf een prijsopgave. Onze standaardtarieven vindt u hier.

Torenkraanmontage

Voor het monteren en demonteren van torenkranen beschikken wij over vakkundige opbouwploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde kraan. Heeft u de Liebherr in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem, ook dit doen wij graag.

Het werk begint met een startgesprek tussen het monteursteam, de machinist van de mobiele kraan en de uitvoerder.

Hierin worden de werkzaamheden afgestemd en wordt er gekeken of er nog bijzondere omstandigheden zijn waarmee rekening moet worden gehouden.

Techniek

We zijn echte allrounders. Assembleren, (de)monteren en het afstellen van diverse stationaire installaties en machines. Geen uitdaging gaan we uit de weg.

Om u de beste service te bieden, werken we met de nieuwste apparatuur en kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Revisie

Is uw machine toe aan vervanging? Na een revisie in onze werkplaats, kan uw machine zo goed als nieuw zijn. Van de mechanische bouw tot aan de laklaag in de door u gewenste kleur. Dat is niet alleen heel circulair, maar ook goed voor de portemonnee.

U bespaart tot wel 60 procent op de kosten van een nieuwe machine. Van één machine tot een heel machinepark, of een grote installatie. We ontzorgen u tijdens het hele proces. Onze engineers bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Lasserij

Goed lassen is een vak apart. Een vak waar onze mensen in uitblinken. We weten als geen ander allerlei materiaalsoorten met speciale lastechnieken met elkaar te verbinden. In onze goed uitgeruste lascabine, doen wij laswerk aan bakken, dozerbladen en reparaties aan machines.

Maar we verrichten ook grotere aanpassingen, zoals stick-verlengingen. Onze lassers zijn gecertificeerd, dus u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Spuiterij

Uw machines worden ongetwijfeld intensief gebruikt en blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. De schade en roest die kan ontstaan, heeft gevolgen voor de levensduur van uw machine.

In onze spuiterij voorzien we uw machine van een laklaag met een conserveringsnorm tot en met C5. Onze spuiterij biedt ruimte aan objecten van ruim twintig meter lang en vijf meter breed.

 

Zandstralen / Wassen

Zandstralen is de belangrijkste voorbehandelings- en reinigingsmethode, voordat uw machine een nieuwe laklaag krijgt. Wordt er niet goed gestraald? Dan hecht de verf niet voldoende, met alle gevolgen van dien.

Zandstralen is dus essentieel en wordt door ons met precisie gedaan. Zodra de oude laklaag en eventuele roest verwijderd is, bouwen we met zorg een nieuwe conservering op.