Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoogbouw


   Torenkranen/ Hoogbouw   

 

Uw partner in verkoop, verhuur en service van torenkranen

Van der Spek behoort tot de grotere verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld. In de huurvloot heeft Van der Spek nagenoeg alle types bovendraaiende en onderdraaiende torenkranen uit het complete programma van Liebherr. Al onze huurkranen en torenkraandelen zijn originele Liebherr onderdelen.

Via onze vestigingen in Nederland, België en Frankrijk en door de grote verhuurvloot zijn we eenvoudig in staat u snel en concurrerend een oplossing te bieden voor het huren van een vaste torenkraan of gebruikte torenkranen. Van der Spek levert en verhuurt zowel onderdraaiers als bovendraaiers. Alle torenkranen zijn origineel Liebherr en de torenkranen voor de verhuur komen uitsluitend uit onze eigen verhuurvloot.

Bij de onderdraaiers bestaat het assortiment uit stationaire en zelfrijdende snelmontagekranen in de klasse 10 TM tot 120 TM. Bij de bovendraaiers verhuren wij zowel traditionele loopkat torenkranen, spitsloze torenkranen ook wel bekend als flattopkranen en topkranen in de klasse 30 TM tot 1000 TM.

Wij geven advies over kraanfundaties, instortankers, terugwinankers en kraanbanen.

Daarnaast heeft Van der Spek een breed assortiment kraandelen die ook los gehuurd kunnen worden, evenals machinistenliften, camerasystemen en torenkraanverlichting.

Vanuit onze huurvloot verkopen wij jong gebruikte kranen en componenten.

Onze enthousiaste vertegenwoordigers komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat.

Contact

Verkoop/ Verhuur – 
Regio Noord & Oost

VerkoopVerhuur – 
Regio Midden & West

VerkoopVerhuur –
Regio Zuid & Oost

Support

Binnendienst

Voorraad