Komatsu motorgrader

De motorgraders van Komatsu combineren de overtuigende kenmerken van
de vorige reeks met een EU Stage V-motor en andere troeven op het vlak
van prestaties en brandstofbesparing, bestuurderscomfort, veiligheid en
onderhoudsvriendelijkheid.

De Komatsu motorgraders zijn bekend om hun kracht, uitstekende bediening
en lage uitstoot. Ze beschikken over een koppelomvormeraandrijving,
automatische transmissie, en selecteerbare werkmodi. Dat alles zorgt voor
topprestaties en lage gebruikskosten.

Dankzij de lange wielbasis en grote knikhoek is het profileren van hellingen
makkelijk en kan er eenvoudig en zeer precies genivelleerd worden.

Brochures
Bekijk motorgraders op komatsu.eu

De nieuwe graders van Komatsu combineren de populaire kenmerken van eerdere series met een EU Stage IV-motor en andere functies die gericht zijn op hoge prestaties en brandstofzuinigheid, comfort voor de machinist, veiligheid en eenvoudig onderhoud.

Motor Graders

Bekijk in 360° view

Komatsu CARE™ is een onderhoudsprogramma, dat standaard wordt meegeleverd met uw nieuwe Komatsu-machine. Het dekt de noodzakelijke service, uitgevoerd met originele Komatsu-onderdelen, door Komatsu opgeleide technici.

Komtrax™ is het state-of-the-art draadloze monitoringsysteem van Komatsu. Het biedt u een eenvoudige manier, om uw machines te volgen, hun prestaties te bewaken en op de hoogte te blijven van de status van uw apparatuur. Kennis opgedaan met KOMTRAX bespaart u tijd en maximaliseert uw winst.

Motorgrader berichten

Göksel en JN Intermat 2024

Komatsu naar Van der Spek Vianen BV

Per 1 juli aanstaande wordt Van der Spek Vianen de officiële importeur van het gehele Komatsu programma in Nederland. Van …

Infra Relatiedagen Hardenberg

Voor samenwerking in de grond-, weg- en waterbouw6, 7 & 8 februari 2024 | 13:00 – 21:00, Evenementenhal Hardenberg,  Energieweg …

Komatsu levert rupsgraafmachines, mobiele graafmachines (wielgraafmachines, mobiele kranen), wielladers (laadschoppen, shovels), minigravers (compacte graafmachines, minigraafmachines), dumpers (knikdumpers, ATD, articulated dumptrucks, knikgestuurde dumpers, starre dumpers), schrankladers, motorgraders, bulldozers, aanbouwdelen.