Komatsu aanbouwdelen

Speerpunt van de machine is het aanbouwdeel. Bak of grijper, hamer of knijper, wij bieden u deze graag aan. Wij maken daarbij een bewuste keuze voor merken met A-kwaliteit.

Ons voortdurend groeiende assortiment hydraulische uitrustingsstukken is ontworpen om u gemoedsrust, de hoogste prestaties en ongeëvenaarde efficiëntie te bieden.

Brochures

Komatsu sorteer- en sloopgrijpers

De Komatsu-grijpers zijn betrouwbare gereedschappen die zijn ontworpen om alles aan te kunnen, van primaire en secundaire sloop tot recycling. Hun zware ontwerp zorgt ervoor dat ze zelfs in de zwaarste omstandigheden standhouden. De levensduur van de grijpers wordt aanzienlijk verlengd door het gebruik van extra grote pennen en bussen. Veiligheid staat bij Komatsu op nummer 1 en is niet onderhandelbaar. Daarom is op het complete assortiment

standaard een lastregelklep gemonteerd Het productassortiment bestaat uit 10 modellen, waarmee een breed scala aan rups- en mobiele graafmachines wordt bestreken, gaande van machineklasse van 2,5 tot 70 ton.

Komatsu hydraulische sloophamers

Komatsu’s assortiment van meer dan 30 hydraulische sloophamers biedt superieure slagenergie, in een verscheidenheid aan slooptoepassingen voor rotsen en beton. U kunt rekenen op uitzonderlijke prestaties en efficiëntie, of u nu in een tunnel werkt, of steengroeve, of gewapend beton sloopt.

Gas-aangedreven B-serie sloophamers zijn eenvoudige, betrouwbare en krachtige hamers. Bij uitstek geschikt voor hard gesteente.

De H- en V-serie, gebaseerd op accu-achtige technologie, introduceren veel meer functies in het assortiment. De unieke, volledig variabele snelheidstechnologie van sloophamers uit de V-serie bereikt de hoogste productie in elke toepassing!

Komatsu Xcentrische Ripper

Het ontwerp van de Komatsu Xcentric Ripper is gebaseerd op de meest geavanceerde technologieën voor graaf- en sloopwerkzaamheden. 

De ripper werkt perfect met de nieuwste machines, voldoet aan de hoogste industrienormen en biedt uitstekende prestaties – terwijl uw werk tot 5 keer efficiënter wordt.

De gesloten energiekamer van de Xcentric Ripper is volledig beschermd tegen stof, water en andere invloeden van buitenaf. De ripper kan net zo goed presteren onder water, als in een steengroeve, zonder dat er aanpassingen nodig zijn!

Gebruiksgemak, veiligheid, hogere productiviteit en lagere bedrijfskosten waren de pijlers, waarop dit product is ontwikkeld. In steengroeven met een beperkt productievolume, of waar boren en stralen om milieu- of veiligheidsredenen niet meer is toegestaan, is de Xcentric® Ripper het meest economische alternatief.

Lehnhoff snelwissels en bakken

Lehnhoff Hartstahl GmbH, nu onderdeel van de Komatsu-familie, is een van de marktleiders op het gebied van hydraulische snelwissels. En dat is niet voor niets! Met meer dan 25 jaar ervaring, 150.000 verkochte eenheden, zijn deze koppelingen ontworpen voor een hogere productiviteit en een grotere veelzijdigheid. 

Het grote productportfolio van Lehnhoffs omvat graafmachines van PC09 tot PC1250, met een reeks mechanische, hydraulische of volledig hydraulische snelkoppelingen.

Komatsu bakken voor graafmachines

Moderne graafmachines zijn extreem krachtig, zodat u zelfs de meest uitdagende materialen kunt aanpakken.

De frontlinie die uw graafmachine beschermt en u helpt uw doelen te bereiken, is de Komatsu-bak. Komatsu-bakken en G.E.T. zijn speciaal ontworpen voor uw graafmachine en toepassing. Beproefd en getest in de zwaarste omstandigheden, zijn deze bakken gemaakt om lang mee te gaan.

De Komatsu-bak is optimaal ontworpen voor alle fasen van elke werkcyclus: gemakkelijke penetratie tijdens de graaffase, soepel en moeiteloos krullen van de bak, snelle materiaalopname, maximale vulverhouding en moeiteloos vastzetten van de bak.

Komatsu bakken voor wielladers

Of het nu industrieel wordt gebruikt in de bouw- of weg- en waterbouw, grondverzet, wegenbouw, land- en bosbouw of de houtindustrie, in hoveniersbedrijven en kwekerijen of in gemeenschapsdiensten, de juiste oplossing is altijd beschikbaar voor uw eisen.

De optionele 4-punts snelwissel voegt een grotere veelzijdigheid toe aan de machine en maakt zo een hoge intensiteit mogelijk om te werken. Onze nieuwe bakken zijn ontworpen voor gemakkelijker  vullen van de bak, verbeterde penetratieprestaties en hogere brandstofefficiëntie en productie.

Komatsu bakken op maat

Voor grote machines of extreme toepassingen biedt Komatsu het ‘Tailor Made’ bakassortiment. Elke bak in deze productlijn is uniek, ontworpen voor uw unieke toepassing.

Bekijk aanbouwdelen op komatsu.eu

Speerpunt van de machine is het aanbouwdeel. Bak of grijper, hamer of knijper, wij bieden u deze graag aan. Wij maken daarbij een bewuste keuzen voor merken met A-kwaliteit.

Ons voortdurend groeiende assortiment uitrustingsstukken is ontworpen om u gemoedsrust, de hoogste prestaties en ongeëvenaarde efficiëntie te bieden.

AanbouwdelenBakken

Video

Gebruik aanbouwdelen eenvoudig
Bekijk de video voor het 1-2-3 instellen van uw aanbouwdelen. Kies uit 16 voorinstellingen.

Komatsu levert rupsgraafmachines, mobiele graafmachines (wielgraafmachines, mobiele kranen), wielladers (laadschoppen, shovels), minigravers (compacte graafmachines, minigraafmachines), dumpers (knikdumpers, ATD, articulated dumptrucks, knikgestuurde dumpers, starre dumpers), schrankladers, motorgraders, bulldozers, aanbouwdelen.