Zoek
Sluit dit zoekvak.

Shredder

Astec shredder

Astec (voorheen Peterson) is leverancier van sneldraaiende shredders.

Van der Spek is al jaren uw Partner in Verkoop, verhuur en service voor verschillende soorten bouw- en recycling machines.

Bij Van der Spek staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Om die reden kiest Van der Spek zorgvuldig zijn samenwerkingen met de verschillende merken. Van der Spek heeft als importeur van Peterson Pacific een sterke positie in Nederland op het gebied van snel draaiende shredders, Peterson Pacific opereert onder de vlag van de Astec groep, een grote groep waar onder anderen Telestack transportbanden ook onder valt, het merk waar Van der Spek ook importeur van is, een sterke, innovatieve partij waar kwaliteit en service centraal staat.

Astec (Peterson) 5710D shredder

 ‘’ Zestien merken, duizenden innovatieve producten, bewezen door een eeuw werk. Met ongeëvenaarde kracht van Rock to Road. Verbinding is de kern van alles wat we doen. Wij ontwerpen en produceren producten die worden gebruikt om de infrastructuur te bouwen die de wereld fysiek verbindt, maar de verbindingen die wij met mensen maken, zijn wat ons voortdrijft. Wij zijn opgericht op basis van innovatie en een passie om onze klanten te helpen slagen. Het is deze toewijding die onze beslissing om ons te verenigen tot één bedrijf heeft gedreven. ASTEC. We vereenvoudigen de manier waarop u zaken met ons doet. We richten ons op het succes van onze klanten. En we willen groeien als partner van de industrieën die we bedienen. Bij ASTEC zijn we gebouwd om te verbinden…’’

Lindner langzaamdraaiende shredder

Lindner is leverancier van shredders (verkleiner, versnipperaar).

Na een lange tijd niet vertegenwoordigd te zijn op de Nederlandse markt heeft Lindner Recycling Tech GmbH in 2013 een nieuw warm thuis gevonden bij Van der Spek Vianen. Van der Spek Vianen heeft het importeur schap van Lindner Recyclingtech GmbH en Lindner Mobile shredder GmbH voor de Nederlandse en Belgische markt. Lindner Recyclingtech GmbH is een succesvolle familieonderneming die zijn basis al in 1948 legde in Oostenrijk. Josef Lindner begon toen zijn bedrijf als machine- en installatiebouwer voor de houtindustrie. In de jaren ’80 stond Manfred Lindner aan het begin van de ontwikkeling van verkleiningsmachines voor de recycling waar hij toen al groot potentieel in zag. Met als resultaat de oprichting van Lindner Recyclingtech GmbH in 1999. Het hart van Lindner Recycling is verkleiningstechniek, daarbij behoren de ontwikkeling van de machines, de complete bouw en installatie ervan en natuurlijk de goede service en ondersteuning die men wil geven. Van der Spek Vianen sluit hier naadloos op aan met haar vakkennis en juist ingericht serviceapparaat

Lindner Sterrenzeef Zeta Star 95F2 Lindner Zeta Star 95 F2 (=Backers 2TB17) met Urraco 95DK shredder

Astec Shredders

De Astec (voorheen Peterson) productlijn bestaat uit hoge kwaliteit snel draaiende shredders voor het verwerken van groenafval, gemengd hout afval en andere afvalsoorten. Met een vermogens tussen 420 pk en 1142 pk biedt de Astec lijn voor elk project de juiste oplossing. De shredders zijn uitgevoerd met het 3 stage grinding principe en het impact release system om de productiecapaciteit te optimaliseren en een maximaal rendement te garanderen. Het impact release system is een gepatenteerd veiligheidssysteem die uw shredder het beste beschermt tegen grote schades van niet te verkleinen materiaal. Dit zijn slechts enkele punten waarom Astec de grootste en meest gerespecteerde naam is in de shredder wereld. Door de Jaren heen heeft Van der Spek zowel in Nederland als in België vele referenties op weten te bouwen en worden er vele productieve uren per jaar gedraaid met de geleverde Astec snel draaiende shredders.

Astec levert de shredders in verschillende groottes namelijk:
– Astec 1700 series
– Astec 2700 series
– Astec 4700 series
– Astec 5700 series
– Astec 6700 Series
Van 18.600 KG tot en met 49.000 KG of u nou een wielmobiele of rupsmobiele shredder wenst, Diesel of elektrisch aangedreven, bij Astec zijn de mogelijkheden er.

Wielmobiele 1700D shredder
Wielmobiele 1700D shredder

Lindner Langzaam draaiende Shredders

Bijna alles kan verkleind worden tot de juiste fracties en/of afmetingen door de zeer complete lijn van Lindner verkleiningmachines. Papier, kunststoffen, hout, textiel, rubber, elektronica, lichtschroot en nog vele meerdere toepassingen zijn mogelijk. Voor bijna iedere toepassing is er een antwoord met één van de Lindner machines, stationair of mobiel. Lindner Mobile shredder GmbH, onderdeel van Lindner Recyclingtech is geheel gespecialiseerd in de mobiele verkleiningsmachines. De verschillende types mobiele URRACO shredders zijn zowel elektrisch- als diesel aangedreven te leveren en met een haakarm of rupsonderstel. Lindner shredders zijn betrouwbare machines die door hun robuuste en eenvoudige constructie enorm breed inzetbaar zijn. De kwalitatief hoogstaande rotoren kunnen uitgevoerd worden naar wens van de klant op basis van het te verkleinen product. Het afval word naar binnengetrokken, vervolgens wordt het materiaal uiteengereten, gebroken en versneden en wordt het direct op de afvoerband geladen. Bij extreem zware materialen zoals tapijt, boomstobben of matrassen wordt de maximale hydraulische druk bereikt. Onze Lindner Langzaam draaiende shredders zijn geschikt voor onder andere sloophout, aluminium, schroot, papier, en huishoudelijk afval. De Lindner Shredders zijn veelzijdig en onderscheiden zich op vele punten.

Type Lindner Shredders

Lindner produceert verschillende mobiele shredders namelijk:
– Lindner Urraco 75
– Lindner Urraco 4000
– Lindner Urraco 95

De Lindner Urraco 75 is de meest compacte capaciteitsmaker van het geheel, met 350 PK en 240.000 Nm die hij kan leveren op zijn assen van 1500mm per stuk, staat deze Lindner Shredder garant voor capaciteit, Flexibiliteit, zuinigheid en kracht. De Urraco 75 biedt u alle voordelen van mobiel Verkleinen terwijl hij uiterst compact is. Deze shredder is verkrijgbaar met een rupsonderstel of een haakarm lift systeem.

Lindner Urraco 75DK-4 verkleiner/ shredder
Lindner Urraco 4000 verkleiner/ shredder

Breng mobiel verkleinen tot het uiterste met de Lindner Urraco 95. Dankzij zijn extreem krachtige motor, dubbele en agressieve assen van 2000mm lang per stuk maakt deze shredder korte metten met vrijwel ieder materiaal. Geniet van een uiterst betrouwbare, kostenbesparende machine met weinig slijtage, eenvoudig onderhoud en een laag energieverbruik. 

De Urraco 4000-serie, de nieuwe generatie mobiele shredder van Lindner, laat niets te wensen over op het gebied van mobiliteit en de uitstekende toegankelijkheid van de onderhoudspunten en de aandrijving. Het resultaat: kortere stilstand tijden, verbeterde productiviteit en een constant hoge productie. Het beproefde dubbelassige systeem verkleind grote hoeveelheden  materiaal zonder enige moeite. Naast de vele uitvoeringen zijn de modellen van de Urraco 4000-serie verkrijgbaar met diesel- of elektrische aandrijving.

Lindner Urraco 95 verkleiner/ shredder

Kortom, bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige (sneldraaiende) shredder voor groenafval, hout of een van de vele andere toepassingen? Van der Spek biedt diverse professionele shredders van het merk Astec en Lindner.

Vraag uw vertegenwoordiger


Regio Noord


Regio Zuid

Hout- en Groenrecycling
Regio Zuid


Verhuur / Onderdelen