Categorie archief Putzmeister

doorVan der Spek

Nederlandse primeur voor FHP Renovaties

Van der Spek leverde onlangs een nieuwe Turbosol aanhangerbetonpomp van het type Beton Master af aan FHP Renovaties in Den Dungen.

FHP Renovaties is een jong bedrijf en is actief in tal van secties. Zo verzorgen zij betonnen vloeren, funderingen, (bekistings-)wanden en het vullen van naden van kanaalplaatvloeren bij bouwbedrijven, aannemers, particulieren en vloerenbedrijven. Maar ook voor (hand)sloopwerken aan of in gebouwen, schuren, garages, enz. en in tuinen kunt u bij hen terecht.

Naast een door Van der Spek al eerder geleverde CIFA stationaire pomp van het type PC307 op een gegalvaniseerd aanhangeronderstel heeft FHP nu een Turbosol aanhangerbetonpomp in gebruik genomen. De in de opvallende zwarte bedrijfskleur van FHP geleverd Turbosol pomp is de allereerste die door Van der Spek Vianen B.V. in Nederland geleverd wordt.


Turbosol is een Italiaanse producent van o.a. aanhangerbetonpompen en sluit mooi aan bij het leveringsprogramma van CIFA, waarvoor Van der Spek in Nederland al enige jaren succesvol importeur is.

De maximale capaciteit van de Beton Master is 15 m³ per uur bij een druk van 80 bar. Naast de Beton Master is ook de TB30 interessant voor de Nederlandse markt. Deze wat grotere aanhangerbetonpomp zal op zeer korte termijn in Vianen arriveren.

Beide machines zijn te leveren met een 4 cilinder Stage V dieselmotor, maar ook in een elektrische variant verkrijgbaar.

doorVan der Spek

Bruil is groen

Van der Spek Vianen B.V. levert binnenkort een primeur in Nederland: Bruil Beton & Mix neemt voor haar vestiging in Geertruidenberg een Putzmeister elektrische aanhangwagenbetonpomp in gebruik. De P715 TE is een aanhangwagenbetonpomp aangedreven door een 30 kW elektromotor. Bruil Beton & Mix onderstreept hiermee haar groene kleur én haar groene karakter.

De P715, het succesnummer van Putzmeister Mortelmaschines onder de kleine betonpompen, heeft met deze levering ook voor het eerst een electrische aanhangervariant in Nederland.

De Putzmeister P715 is in Nederland een populaire machine en wordt voor diverse doeleinden ingezet, zoals spuitbeton, (verdiepings-)vloeren en naden vullen, maar ook voor speciale toepassingen met zelfverdichtende beton voor het vullen van mallen of bekistingen in productiehallen.


De P715 TE heeft een maximale theoretische capaciteit van 18,2 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 30 kW 400V elektromotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. De machine heeft een gewicht van ca. 1900 kg.


De Putzmeister P715 is ook verkrijgbaar met een 34,5 kW Deutz dieselmotor en ook in een stationaire variant, opgebouwd op een frame dat met een heftruck te verplaatsen is.

 

Naar wens zijn alle Putzmeister aanhangerbetonpompen af fabriek of in de werkplaats van Van der Spek verder uit te rusten met radiografische afstandsbediening met toerenregeling, hogedrukreiniger (eventueel met slanghaspel), werklamp op de trechter en claxon via een paddestoelschakelaar.

Kijk rond op onze website of vraag vrijblijvend informatie aan via info@vanderspek.nl.

 

 

doorVan der Spek

Putzmeister Klaar voor Verscheping

Onlangs verkocht Van der Spek Vianen B.V. een Putzmeister P715 TD uit voorraad aan een eindklant in Engeland.
Op verzoek van deze klant wordt de machine compleet met toebehoren op een pallet getransporteerd.

doorVan der Spek

Van der Spek levert 1000ste P 715 uit Putzmeister productie

Datum: 6-jul-17

De P715 TD, het succesnummer van Putzmeister Mortelmaschines onder de kleine betonpompen, beleefde onlangs een mijlpaal.
In de productiehal in Aichtal rolde vorige maand de 1000ste P715 van de band.
Op een van de foto’s ziet u Herr Brack, leider van de productontwikkeling (rechts), en Herr Beck, monteur, die beiden ook al bij de 1e en bij de 500e pomp van dit type betrokken waren bij de jubileummachine staan.


Deze 1000ste P 715 is door Van der Spek op voorraad gekocht met een aantal andere 715’s en wordt in de werkplaats in Vianen gereed gemaakt en onder andere voorzien van een radiografische afstandsbediening met toerenregeling.


De Putzmeister P715 is ook in Nederland een populaire machine en wordt voor diverse doeleinden ingezet, zoals spuitbeton, (verdiepings-) vloeren en naden vullen, maar ook voor speciale toepassingen met zelfverdichtende beton voor het vullen van mallen of bekistingen in productiehallen.
De P 715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. De machine heeft een gewicht van ca. 1900 kg.
Naar wens zijn de Putzmeister aanhangerbetonpompen af fabriek of in de werkplaats van Van der Spek verder uit te rusten met radiografische afstandsbediening met toerenregeling, hogedrukreiniger (eventueel met slanghaspel), werklamp op de trechter en claxon via een paddestoelschakelaar.
Dit type betonpomp is tevens in een electrisch aangedreven variant leverbaar, maar ook in stationaire opstelling die eenvoudig met een heftruck te verplaatsen is.


Kijk rond op onze website of vraag vrijblijvend informatie aan via info@vanderspek.nlFoto’s: Putzmeister Moertelmaschinen GmbH (3, 4 en 5)

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Van der Spek levert een nieuwe Putzmeister betonpomp aan Verhoeven Bedrijfsvloeren

Datum: 5-jul-16

Onlangs werd bij Verhoeven Bedrijfsvloeren B.V. uit Zijtaart een nieuwe Putzmeister BSF 42-5.16 HLS in gebruik gesteld. Deze machine is onderdeel van een serie nieuwe Putzmeister betonpompen waarin Verhoeven dit jaar geïnvesteerd heeft. Naast deze 42-meter pomp volgen later nog een Putzmeister BSF 36-4.16 H en een nieuw vlaggenschip voor de vloot, een Putzmeister BSF 52-5.16 HLS. Deze laatste pomp gaat een Putzmeister M52 vervangen die al een behoorlijk aantal jaren tot volle tevredenheid in de vloot van Verhoeven draait.

De nieuwe Putzmeister M42 is opgebouwd op een door Rüttchen Veghel geleverde Mercedes-Benz Arocs 3240 8×4. Zodra de overige machines uitgeleverd gaan worden, zullen we u daar zeker over berichten.

foto: Rüttchen

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Trio nieuwe Putzmeister autobetonpompen voor T.W. Augustinus B.V.

Datum: 4-jul-16

Onlangs zijn bij Augustinus Betonpompverhuur B.V. 3 stuks nieuwe Putzmeister autobetonpompen in gebruik genomen.
Het gaat om 2 stuks BSF 36-4.16 HLS en een BSF 46-5.16 HLS, allen opgebouwd op Mercedes-Benz Arocs chassis.
Zoals gebruikelijk zijn ook deze machines weer voorzien van de opvallende huisstijl van Augustinus en zijn de betonpompen door de huisleverancier van Augustinus, T. Scholtus Mechanisatie & Machinehandel in Dodewaard, weer voorzien van diverse maatwerk-aanpassingen. Zo zijn de voertuigen onder andere voorzien van een roestvrijstalen rek voor betonslangen, originele Mercedes-Benz zonneklep inclusief rvs steun en LED-verlichting, ontkistings olietankje, opbergsteunen voor stempelplaten, extra achteruitrij verlichting, eindslang met reduceer, NTZ bypass filter, navigatie, werklampen en extra verlichting in gril en bij de spiegel.
De nieuwe Putzmeister M46 is de grootste betonpomp in de vloot van Augustinus en vervangt een van de twee 42-meter Putzmeister pompen.


Als landelijk opererende organisatie in burgerlijke- en utiliteitsbouw, is T.W. Augustinus B.V. al bijna 25 jaar gespecialiseerd in funderingen, kelders, monoliet en/of  ruw afgewerkte bedrijfsvloeren, wapeningsstaal en betonpompverhuur.
Door een compleet pakket aan machines, mensen en ervaring kunnen zij de klanten volledig ontzorgen door een totaaloplossing van A to Z te bieden.


De drie nieuwe machines zijn onderdeel van een grote bestelling waartoe ook nog een Putzmeister mixerpomp behoort. Zodra deze primeur voor de Nederlandse markt in Ochten in gebruik genomen wordt, zullen wij daar natuurlijk uitgebreid over berichten.
Met deze aanschaf wordt de vloot, die enkel uit Putzmeisters bestaat, weer verder vernieuwd en heeft T.W. Augustinus B.V. zijn materieel weer helemaal up to date en betrouwbaar om nog beter op de wensen van klanten in te kunnen spelen.


 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Nederlandse Putzmeister primeur voor Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Datum: 23-mei-16

Afgelopen week is door Van der Spek Vianen een Putzmeister BSF 56-5.16 HLS bij Betonpompbedrijf Nijwa B.V. uit Hengelo in gebruik gesteld. Dit gebeurde op de voor Betonpompbedrijf Nijwa gebruikelijke, feestelijke wijze. Naast de directie en de trotse machinist waren ook de naamgever van de pomp en vertegenwoordigers van Van der Spek Vianen en Baan Trucks aanwezig.
Het is de eerste Putzmeister pomp van dit type in Nederland en daarmee heeft Betonpompbedrijf Nijwa B.V. de primeur. De pomp heeft een capaciteit van 160 m³ per uur en een reikhoogte van de giek van 55,1 m. Ondanks zijn grote afmetingen is de machine bijzonder flexibel in te zetten en blijft de totale lengte in transporttoestand beperkt tot net iets meer dan 14 meter.

Betonpompbedrijf Nijwa is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel ten behoeve van allerlei toepassingen waaronder de woning- en utiliteitbouw (inclusief hoogbouwprojecten), industriële sector, de agrarische sector en de grond-, weg- en waterbouw. Tevens is men gespecialiseerd in het produceren en aanbrengen van vloeispecie-werkvloeren en isolerende schuimbeton vloeren, en het vullen van naden tussen kanaalplaatvloeren.
De pompen van Betonpompbedrijf Nijwa zijn in heel Nederland gestationeerd. De hoofdvestiging is Hengelo en in Utrecht en Rotterdam bevinden zich nevenvestigingen.

Deze grote Putzmeister betonpomp is een welkome uitbreiding op het machinepark dat bestaat uit een vloot van ca. 25 betonpompen met o.a. Putzmeister pompen met mastlengtes van 20 tot 52 meter. Deze nieuwe 56-meter pomp wordt ingezet naast een Putzmeister BSF 52-5.16H die Van der Spek ruim 4 jaar geleden leverde. In de werkplaats in Vianen zijn op aanwijzingen van de nieuwe machinist van de betonpomp nog een aantal modificaties en extra toebehoren gemonteerd, zodat de machine volledig naar wens van de machinist is.

De Putzmeister pomp is gemonteerd op een 5-assige Mercedes-Benz Arocs 5051 10×4 die geleverd is door Baan Trucks B.V. uit Hengelo. Deze dealer heeft verder ook gezorgd voor de belettering en het spuitwerk in de opvallende kleurstelling van Betonpompbedrijf Nijwa.

Dat deze nieuwe Putzmeister betonpomp voldoet aan een vraag in de Nederlandse markt naar grote machines, blijkt wel uit het feit dat er op dit moment nog eenzelfde machine in bestelling staat voor een andere Nederlandse klant.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Putzmeister P 715 TD uit voorraad leverbaar

Datum: 8-feb-16

Van der Spek Vianen B.V. kan de Putzmeister aanhangerpomp van het type P 715 TD uit voorraad leveren.


De P715 TD, het succesnummer van Putzmeister onder de kleine betonpompen, heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut.
Naar wens zijn de Putzmeister aanhangerbetonpompen verder uit te rusten met radiografische afstandsbediening met toerenregeling, hogedrukreiniger (eventueel met slanghaspel), werklamp op de trechter en claxon via een paddestoelschakelaar.
Dit type betonpomp is ook in een electrisch aangedreven variant leverbaar, maar ook in stationaire opstelling die eenvoudig met een heftruck te verplaatsen is.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreide sortering aan betonslangen in diverse afmetingen en lengtes, slijtdelen, verloopstukken, bochten en koppelingen. Allemaal originele Putzmeister onderdelen en snel leverbaar.


Kijk rond op onze website of vraag vrijblijvend informatie aan via info@vanderspek.nl

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Putzmeister P 715 TD aanhangerbetonpomp voor Brefu Funderingstechnieken

Datum: 8-feb-16

Van der Spek Vianen B.V. leverde onlangs opnieuw een nieuwe Putzmeister stationaire betonpomp af. Ditmaal aan Brefu Funderingstechnieken B.V. uit Breda.
Deze Putzmeister betonpomp is in de opvallende oranje bedrijfskleur van Brefu gespoten.


De P715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar en is geschikt voor fijne beton met een korelgrootte tot 16 mm. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut.
Deze stationaire betonpomp is ook in een electrisch aangedreven variant leverbaar.


Brefu Funderingstechnieken b.v. is al meer dan 25 jaar de specialist in funderingsherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Een persoonlijke aanpak, kwaliteit en maatwerkoplossingen staan daarbij centraal.
Heiwerk in binnenstedelijk gebied, inpandig heiwerk en funderingsherstel in of in de nabijheid van monumenten of gevoelige apparatuur, vindt plaats door 100{1bc0b6a8c73e84e168e06cc7c153d42f3849956326c4b30771c6d9a1357ca517} trillingsvrij te werken.
Het machinepark bestaat uit meerdere kleine hei- en boormachines en, om een totaalpakket aan werkzaamheden aan te kunnen bieden, sinds kort dus ook de Putzmeister P 715 TD betonpomp.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Van der Spek levert Putzmeister P 715 TD aanhangerbetonpomp aan Betomat B.V.

Datum: 7-sep-15

Onlangs werd in de werkplaats van Van der Spek B.V. in Vianen opnieuw een Putzmeister stationaire betonpomp P 715 TD gereed gemaakt, ditmaal bestemd voor Betomat B.V. uit Rijssen.

Ook deze Putzmeister betonpomp is naast de al zeer complete standaard uitvoering in Vianen verder uitgerust met een radiografische afstandbediening met toerenregeling. Verder werd de motorkap in de witte bedrijfskleur van Betomat gespoten en wordt de pomp geleverd met een uitgebreid pakket aan slangen, verloopstukken, bochten en koppelingen.

De Putzmeister P715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. Deze stationaire betonpomp is ook in een elektrisch aangedreven variant leverbaar.

Betomat B.V. – die ook opereert onder de naam Jadi Bedrijfsvloeren – is een landelijk opererend vloerenbedrijf met een jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van bedrijfsvloeren. Binnen het pakket van vloeren beschikt men ook over de mogelijkheden tot het leveren en aanbrengen van de zogenaamde volspecie werkvloeren. Ook hiervoor worden eigen personeel en pompen ingezet. Het leveringspakket omvat tevens isolerende ondervloeren. Zowel EPS, Floormate als Styrodur.

Naast deze nieuw in gebruik te nemen aanhangerbetonpomp beschikt Betomat B.V. nog over een stationaire Putzmeister BSA 1409D.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines