Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trio nieuwe Putzmeister autobetonpompen voor T.W. Augustinus B.V.

doorVan der Spek

Trio nieuwe Putzmeister autobetonpompen voor T.W. Augustinus B.V.

Datum: 4-jul-16

Onlangs zijn bij Augustinus Betonpompverhuur B.V. 3 stuks nieuwe Putzmeister autobetonpompen in gebruik genomen.
Het gaat om 2 stuks BSF 36-4.16 HLS en een BSF 46-5.16 HLS, allen opgebouwd op Mercedes-Benz Arocs chassis.
Zoals gebruikelijk zijn ook deze machines weer voorzien van de opvallende huisstijl van Augustinus en zijn de betonpompen door de huisleverancier van Augustinus, T. Scholtus Mechanisatie & Machinehandel in Dodewaard, weer voorzien van diverse maatwerk-aanpassingen. Zo zijn de voertuigen onder andere voorzien van een roestvrijstalen rek voor betonslangen, originele Mercedes-Benz zonneklep inclusief rvs steun en LED-verlichting, ontkistings olietankje, opbergsteunen voor stempelplaten, extra achteruitrij verlichting, eindslang met reduceer, NTZ bypass filter, navigatie, werklampen en extra verlichting in gril en bij de spiegel.
De nieuwe Putzmeister M46 is de grootste betonpomp in de vloot van Augustinus en vervangt een van de twee 42-meter Putzmeister pompen.


Als landelijk opererende organisatie in burgerlijke- en utiliteitsbouw, is T.W. Augustinus B.V. al bijna 25 jaar gespecialiseerd in funderingen, kelders, monoliet en/of  ruw afgewerkte bedrijfsvloeren, wapeningsstaal en betonpompverhuur.
Door een compleet pakket aan machines, mensen en ervaring kunnen zij de klanten volledig ontzorgen door een totaaloplossing van A to Z te bieden.


De drie nieuwe machines zijn onderdeel van een grote bestelling waartoe ook nog een Putzmeister mixerpomp behoort. Zodra deze primeur voor de Nederlandse markt in Ochten in gebruik genomen wordt, zullen wij daar natuurlijk uitgebreid over berichten.
Met deze aanschaf wordt de vloot, die enkel uit Putzmeisters bestaat, weer verder vernieuwd en heeft T.W. Augustinus B.V. zijn materieel weer helemaal up to date en betrouwbaar om nog beter op de wensen van klanten in te kunnen spelen.


 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines