Bruil is groen

doorVan der Spek

Bruil is groen

Van der Spek Vianen B.V. levert binnenkort een primeur in Nederland: Bruil Beton & Mix neemt voor haar vestiging in Geertruidenberg een Putzmeister elektrische aanhangwagenbetonpomp in gebruik. De P715 TE is een aanhangwagenbetonpomp aangedreven door een 30 kW elektromotor. Bruil Beton & Mix onderstreept hiermee haar groene kleur én haar groene karakter.

De P715, het succesnummer van Putzmeister Mortelmaschines onder de kleine betonpompen, heeft met deze levering ook voor het eerst een electrische aanhangervariant in Nederland.

De Putzmeister P715 is in Nederland een populaire machine en wordt voor diverse doeleinden ingezet, zoals spuitbeton, (verdiepings-)vloeren en naden vullen, maar ook voor speciale toepassingen met zelfverdichtende beton voor het vullen van mallen of bekistingen in productiehallen.


De P715 TE heeft een maximale theoretische capaciteit van 18,2 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 30 kW 400V elektromotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. De machine heeft een gewicht van ca. 1900 kg.


De Putzmeister P715 is ook verkrijgbaar met een 34,5 kW Deutz dieselmotor en ook in een stationaire variant, opgebouwd op een frame dat met een heftruck te verplaatsen is.

 

Naar wens zijn alle Putzmeister aanhangerbetonpompen af fabriek of in de werkplaats van Van der Spek verder uit te rusten met radiografische afstandsbediening met toerenregeling, hogedrukreiniger (eventueel met slanghaspel), werklamp op de trechter en claxon via een paddestoelschakelaar.

Kijk rond op onze website of vraag vrijblijvend informatie aan via info@vanderspek.nl.