Zoek
Sluit dit zoekvak.

Categorie archief Putzmeister-P715-P718

doorVan der Spek

Putzmeister Klaar voor Verscheping

Onlangs verkocht Van der Spek Vianen B.V. een Putzmeister P715 TD uit voorraad aan een eindklant in Engeland.
Op verzoek van deze klant wordt de machine compleet met toebehoren op een pallet getransporteerd.

doorVan der Spek

Van der Spek levert 1000ste P 715 uit Putzmeister productie

Datum: 6-jul-17

De P715 TD, het succesnummer van Putzmeister Mortelmaschines onder de kleine betonpompen, beleefde onlangs een mijlpaal.
In de productiehal in Aichtal rolde vorige maand de 1000ste P715 van de band.
Op een van de foto’s ziet u Herr Brack, leider van de productontwikkeling (rechts), en Herr Beck, monteur, die beiden ook al bij de 1e en bij de 500e pomp van dit type betrokken waren bij de jubileummachine staan.


Deze 1000ste P 715 is door Van der Spek op voorraad gekocht met een aantal andere 715’s en wordt in de werkplaats in Vianen gereed gemaakt en onder andere voorzien van een radiografische afstandsbediening met toerenregeling.


De Putzmeister P715 is ook in Nederland een populaire machine en wordt voor diverse doeleinden ingezet, zoals spuitbeton, (verdiepings-) vloeren en naden vullen, maar ook voor speciale toepassingen met zelfverdichtende beton voor het vullen van mallen of bekistingen in productiehallen.
De P 715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. De machine heeft een gewicht van ca. 1900 kg.
Naar wens zijn de Putzmeister aanhangerbetonpompen af fabriek of in de werkplaats van Van der Spek verder uit te rusten met radiografische afstandsbediening met toerenregeling, hogedrukreiniger (eventueel met slanghaspel), werklamp op de trechter en claxon via een paddestoelschakelaar.
Dit type betonpomp is tevens in een electrisch aangedreven variant leverbaar, maar ook in stationaire opstelling die eenvoudig met een heftruck te verplaatsen is.


Kijk rond op onze website of vraag vrijblijvend informatie aan via info@vanderspek.nlFoto’s: Putzmeister Moertelmaschinen GmbH (3, 4 en 5)

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Putzmeister P 715 TD uit voorraad leverbaar

Datum: 8-feb-16

Van der Spek Vianen B.V. kan de Putzmeister aanhangerpomp van het type P 715 TD uit voorraad leveren.


De P715 TD, het succesnummer van Putzmeister onder de kleine betonpompen, heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut.
Naar wens zijn de Putzmeister aanhangerbetonpompen verder uit te rusten met radiografische afstandsbediening met toerenregeling, hogedrukreiniger (eventueel met slanghaspel), werklamp op de trechter en claxon via een paddestoelschakelaar.
Dit type betonpomp is ook in een electrisch aangedreven variant leverbaar, maar ook in stationaire opstelling die eenvoudig met een heftruck te verplaatsen is.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreide sortering aan betonslangen in diverse afmetingen en lengtes, slijtdelen, verloopstukken, bochten en koppelingen. Allemaal originele Putzmeister onderdelen en snel leverbaar.


Kijk rond op onze website of vraag vrijblijvend informatie aan via info@vanderspek.nl

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Putzmeister P 715 TD aanhangerbetonpomp voor Brefu Funderingstechnieken

Datum: 8-feb-16

Van der Spek Vianen B.V. leverde onlangs opnieuw een nieuwe Putzmeister stationaire betonpomp af. Ditmaal aan Brefu Funderingstechnieken B.V. uit Breda.
Deze Putzmeister betonpomp is in de opvallende oranje bedrijfskleur van Brefu gespoten.


De P715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar en is geschikt voor fijne beton met een korelgrootte tot 16 mm. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut.
Deze stationaire betonpomp is ook in een electrisch aangedreven variant leverbaar.


Brefu Funderingstechnieken b.v. is al meer dan 25 jaar de specialist in funderingsherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Een persoonlijke aanpak, kwaliteit en maatwerkoplossingen staan daarbij centraal.
Heiwerk in binnenstedelijk gebied, inpandig heiwerk en funderingsherstel in of in de nabijheid van monumenten of gevoelige apparatuur, vindt plaats door 100{1bc0b6a8c73e84e168e06cc7c153d42f3849956326c4b30771c6d9a1357ca517} trillingsvrij te werken.
Het machinepark bestaat uit meerdere kleine hei- en boormachines en, om een totaalpakket aan werkzaamheden aan te kunnen bieden, sinds kort dus ook de Putzmeister P 715 TD betonpomp.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Van der Spek levert Putzmeister P 715 TD aanhangerbetonpomp aan Betomat B.V.

Datum: 7-sep-15

Onlangs werd in de werkplaats van Van der Spek B.V. in Vianen opnieuw een Putzmeister stationaire betonpomp P 715 TD gereed gemaakt, ditmaal bestemd voor Betomat B.V. uit Rijssen.

Ook deze Putzmeister betonpomp is naast de al zeer complete standaard uitvoering in Vianen verder uitgerust met een radiografische afstandbediening met toerenregeling. Verder werd de motorkap in de witte bedrijfskleur van Betomat gespoten en wordt de pomp geleverd met een uitgebreid pakket aan slangen, verloopstukken, bochten en koppelingen.

De Putzmeister P715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. Deze stationaire betonpomp is ook in een elektrisch aangedreven variant leverbaar.

Betomat B.V. – die ook opereert onder de naam Jadi Bedrijfsvloeren – is een landelijk opererend vloerenbedrijf met een jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van bedrijfsvloeren. Binnen het pakket van vloeren beschikt men ook over de mogelijkheden tot het leveren en aanbrengen van de zogenaamde volspecie werkvloeren. Ook hiervoor worden eigen personeel en pompen ingezet. Het leveringspakket omvat tevens isolerende ondervloeren. Zowel EPS, Floormate als Styrodur.

Naast deze nieuw in gebruik te nemen aanhangerbetonpomp beschikt Betomat B.V. nog over een stationaire Putzmeister BSA 1409D.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Nieuwe Putzmeister P 718 TD aanhangerbetonpomp voor Jansma Drachten

Datum: 29-mei-15

Van der Spek Vianen B.V. levert binnenkort een nieuwe Putzmeister stationaire betonpomp af aan Jansma Drachten B.V. Deze Putzmeister betonpomp is in de opvallende groene bedrijfskleur van Jansma gespoten. De P718 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 70 bar en is geschikt voor fijne beton met een korelgrootte tot 32 mm. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 25 slagen per minuut. Deze stationaire betonpomp is ook in een elektrisch aangedreven variant leverbaar.

Jansma Drachten is een allround aannemersbedrijf gespecialiseerd in de disciplines infra, milieu, bouw en planontwikkeling. Het bedrijf bestaat ruim 90 jaar en kan dan ook met recht spreken van jarenlange ervaring in de bouwbranche. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming met ca. 80 goed gemotiveerde vakmensen. Ook het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden is één van de kernactiviteiten van Jansma Drachten. Naast civiele betonbouw is men tevens actief in de utiliteitsbouw en restauratie- en renovatiewerkzaamheden.

De nieuw aangeschafte Putzmeister aanhangerpomp gaat direct ingezet worden in Ameland, waar Jansma Drachten samen met Van den Herik uit Sliedrecht bouwt aan de reconstructie van de veerdam. De veerdam Ameland is dé toegang tot Ameland, hieraan verbonden zit de veerdienst, het openbaar vervoer, taxidienst en het vele voet- en fietsverkeer. RWS Noord Nederland heeft opdracht gegeven voor reconstructie van de veerdam. Dit is nodig om de veiligheid en bereikbaarheid van de veerdam te garanderen. Naar verwachting is het werk in het najaar van 2016 gereed.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijft de veerdam in gebruik, de functies blijven beschikbaar, hetzij in tijdelijke of aangepaste vorm.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Weer een nieuwe Putzmeister betonpomp voor Loosman

Datum: 15-sep-14

Van der Spek Vianen B.V. leverde onlangs opnieuw een Putzmeister stationaire betonpomp af aan Loosman Betonpompen B.V. uit Steenwijk, ditmaal van het type P 715 TD.

Ook deze Putzmeister betonpomp is in de opvallend zwarte bedrijfskleur van Loosman gespoten. De P715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. Deze stationaire betonpomp is ook in een elektrisch aangedreven variant leverbaar.

Loosman Betonpompen is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende betonwerkzaamheden, van het leveren van een gladde betonvloer tot het vullen van naden of het storten op lastig bereikbare plaatsen. Hiervoor beschikt Loosman over een aantal Putzmeister aanhangerbetonpompen, waarmee zij voornamelijk in Noord-Nederland actief is.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Van der Spek levert unieke Putzmeister betonpomp aan RvR Verhuur

Datum: 23-sep-11

Binnenkort levert Van der Spek Vianen een unieke Putzmeister betonpomp aan RvR Betonpomp Verhuur B.V. uit Linschoten.
Al enige jaren geniet RVR Verhuur landelijke bekendheid onder de naam "de kleine betonpomp". Maar zoals met alles in het leven worden ook kleintjes groter. RVR Verhuur beschikt inmiddels over een vloot van Putzmeister machines, zoals een stationaire P715 SD, meerdere P715 TD aanhangerpompen en een door Van der Spek eerder dit jaar geleverde Putzmeister P718 TD met een grotere capaciteit.
Deze aanhangerbetonpompen worden getrokken door grote, compleet geoutilleerde servicebussen die allemaal uitgerust zijn met tientallen meters betonslang van diverse diameters, koppelingen en gereedschappen om elke voorkomende klus te kunnen klaren.

Ter uitbreiding van de vloot heeft RVR nu geïnvesteerd in een Putzmeister CP 30.
Dit is een door Putzmeister speciaal ontwikkelde machine waarbij een stationaire betonpomp opgebouwd is op een licht vrachtwagenchassis. Naast de in het midden geplaatste pompunit en de trechter aan de achterzijde is er aan beide zijden voldoende ruimte voor het meenemen van betonslangen e.d. Door de compacte afmetingen van het voertuig komt de betonpomp uitermate tot zijn recht op krappe bouwplaatsen en in binnenstedelijke gebieden.
RVR zal de betonpomp in eigen beheer nog verder aanpassen aan de eigen wensen, zodat de machine ingezet kan gaan worden op de vele eigen projecten, maar in de toekomst ook grotere projecten aangenomen kunnen worden.

De pomp heeft een theoretische capaciteit van 30 m³ per uur bij een druk van 44 bar. De pomp en trechter zijn opgebouwd op een 145 pk sterke Mitsubishi Canter Fuso 75 met een maximaal toelaatbare massa van 7.490 kg, waardoor voor de chauffeur/machinist geen chauffeursdiploma vereist is. Het lage gewicht van de pomp en het chassis maakt het mogelijk ca. 2.400 kg aan materialen en gereedschappen mee te nemen en, indien gewenst, de laadbak te voorzien van een gesloten huifopbouw.

RVR Verhuur is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden met kleine betonpompen als naden vullen, funderingen en vloei- en afwerkvloeren. Hiervoor heeft RvR de beschikking over een aantal Putzmeister betonpompen die zij met bedienend personeel verhuurt.
Tevens kan men bij RvR Verhuur terecht voor inhuur van een torenkraanmachinist of vrachtwagenchauffeur.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Van der Spek levert eerste Putzmeister P 718 in Nederland aan RVR Verhuur

Datum: 29-mrt-11

Onlangs heeft Van der Spek Vianen de eerste Putzmeister P718 betonpomp in Nederland afgeleverd aan RVR Verhuur uit Linschoten. Deze pomp is qua uitvoering en capaciteit identiek aan de P715, alleen kan de P718 beton een korrelgrootte tot 32 mm verwerken in plaats van de 16 mm bij de P715. Hiervoor zijn een aantal onderdelen van de aanhangerpomp ook zwaarder uitgevoerd. Het eigen gewicht van deze aanhangerpomp komt daarmee op ca. 2.450 kg, in plaats van de 1.850 kg voor de P715, en kan daardoor nog steeds prima achter een grote bestelwagen vervoerd worden. Tevens is voor transport achter een zwaardere bedrijfswagen ook een 24-volts uitvoering leverbaar. Bovendien bestaat bij de P718 de mogelijkheid de machine te leveren met een hogere opbrengst van 24 m³ per uur bij een druk van 50 bar.

Op verzoek van de klant heeft Van der Spek op de machine een voorziening gemonteerd waardoor, afhankelijk van de inzet, eenvoudig gekozen kan worden voor een hoge of lage opbrengst met de bijbehorende respectievelijk lage of hoge betondruk. Net als bij de P715 is deze machine ook elektrisch aangedreven te leveren met een 30 kW elektromotor.

RVR Verhuur uit Linschoten beschikt naast deze nieuw in gebruik genomen P718 TD verder over eerder door Van der Spek geleverde Putzmeister machines, zoals een stationaire P715 SD en meerdere P715 TD aanhangerpompen.
RVR Verhuur is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden met kleine betonpompen als naden vullen, funderingen, vloei- en afwerkvloeren. Hiervoor heeft RVR de beschikking over een aantal kleine Putzmeister betonpompen die zij met bedienend personeel verhuurt. Tevens kan men bij RVR Verhuur terecht voor inhuur van een torenkraanmachinist of vrachtwagenchauffeur.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Faber neemt nieuwe Putzmeister betonpomp op MAN af

Datum: 6-apr-09

Binnenkort wordt door Faber Betonpompen een nieuwe Putzmeister BSF 42-5.16 HLS in gebruik genomen, ditmaal opgebouwd op een MAN TGS truckchassis.

De afgelopen 3 jaar werden door Van der Spek in totaal reeds 13 betonpompen afgeleverd aan Faber, allemaal gemonteerd op Mercedes-Benz Actros. Onder deze pompen een M52 en een M63, op dit moment de grootste betonpomp van Europa.
Bovendien werd eind vorig jaar ook nog een speciaal op wens gemaakte leidingpomp in gebruik genomen. Deze betonpomp is in opdracht van Faber geproduceerd door Putzmeister in nauwe samenwerking met Van der Spek.
Naast deze autobetonpompen nam Faber bij Van der Spek ook nog een P715 TD aanhangerpomp af en werden nog 2 stuks Putzmeister verdeelmasten van het type MX-24 aan het machinepark toegevoegd.

Faber onderstreept met deze investeringen haar leidende positie in de betonwereld én het vertrouwen in de producten en service van zowel Putzmeister als Van der Spek.
Van der Spek, Bouwmachines