Search
Close this search box.

Van der Spek levert Putzmeister P 715 TD aanhangerbetonpomp aan Betomat B.V.

doorVan der Spek

Van der Spek levert Putzmeister P 715 TD aanhangerbetonpomp aan Betomat B.V.

Datum: 7-sep-15

Onlangs werd in de werkplaats van Van der Spek B.V. in Vianen opnieuw een Putzmeister stationaire betonpomp P 715 TD gereed gemaakt, ditmaal bestemd voor Betomat B.V. uit Rijssen.

Ook deze Putzmeister betonpomp is naast de al zeer complete standaard uitvoering in Vianen verder uitgerust met een radiografische afstandbediening met toerenregeling. Verder werd de motorkap in de witte bedrijfskleur van Betomat gespoten en wordt de pomp geleverd met een uitgebreid pakket aan slangen, verloopstukken, bochten en koppelingen.

De Putzmeister P715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. Deze stationaire betonpomp is ook in een elektrisch aangedreven variant leverbaar.

Betomat B.V. – die ook opereert onder de naam Jadi Bedrijfsvloeren – is een landelijk opererend vloerenbedrijf met een jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van bedrijfsvloeren. Binnen het pakket van vloeren beschikt men ook over de mogelijkheden tot het leveren en aanbrengen van de zogenaamde volspecie werkvloeren. Ook hiervoor worden eigen personeel en pompen ingezet. Het leveringspakket omvat tevens isolerende ondervloeren. Zowel EPS, Floormate als Styrodur.

Naast deze nieuw in gebruik te nemen aanhangerbetonpomp beschikt Betomat B.V. nog over een stationaire Putzmeister BSA 1409D.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines