Search
Close this search box.

Nieuwe Atlas Copco Dynapac F1200CS voor Van Grunsven Verhuur

doorVan der Spek

Nieuwe Atlas Copco Dynapac F1200CS voor Van Grunsven Verhuur

Datum: 26-aug-14

Onlangs leverde Van der Spek Vianen aan Van Grunsven de nieuwe Atlas Copco F1200CS af. De nieuwe F1200 is uitgevoerd met een Tier 4 Final motor. Van Grunsven loopt hiermee voorop als het gaat om de vermindering van emissie-uitstoot. Van Grunsven zal de machine gaan inzetten voor de verhuur aan aannemers.

De Atlas Copco Dynapac F1200CS is de compacte asfaltafwerkmachine met een basisbreedte van 1,2 meter. De balk is hydraulisch uitschuifbaar naar 2,4 meter.
Buiten de nieuwe Deutz Tier 4 Final motor zijn er verschillende zaken aan de F1200CS vernieuwd. De F1200CS is uitgevoerd met een modern ergonomisch bedienconcept; zo zijn de functies die het meest bediend moeten worden geplaatst binnen het handbereik van de machinist. De machine is stabiel door het nieuwe loopwerk en doordat de koelfan hydraulisch is aangedreven is de machine ook een stuk stiller geworden. De F1200CS kan eventueel aangebouwd worden naar een maximale werkbreedte van 3,1 meter.

Van Grunsven en Langenhuijzen Transport B.V. houdt zich met name bezig met het kipper transport binnen de wegenbouw, met als specialiteit asfalttransport.
Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines