Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wederom Westeria WS1600 windshifter geleverd aan de Beelen Groep

doorVan der Spek

Wederom Westeria WS1600 windshifter geleverd aan de Beelen Groep

Datum: 2-feb-11

Westeria Benelux importeur Van der Spek heeft wederom een nieuwe Westeria WS1600 windshifter geleverd aan de Beelen Groep.
 
Beelen weet als geen ander als vooruitstrevend recyclingbedrijf dat de levering van schone gebroken fracties op vele plaatsen toepasbaar zijn als primaire en secundaire grondstoffen. Deze fracties zijn zeer breed toepasbaar als deze naast de juiste korrelverdeling en samenstelling ook de juiste zuiverheid hebben en verwijderd zijn van vervuilende en storende delen als hout, plastic e.d. Om dit te kunnen garanderen aan de opdrachtgevers heeft Beelen nogmaals geïnvesteerd in een nieuwe 1600 mm Westeria windshifter.

Eind 2009 werd al een gelijke machine geleverd, echter staan de wensen van de eindafnemers van Beelen centraal en daarom heeft de Beelen Groep geïnvesteerd in een extra windshifter om in één breek- en zeefgang meerdere fracties te kunnen reinigen.

De WS1600 is voorzien van een 1600 mm brede toevoerband en shiftingstrommel. Door het zowel horizontaal als verticaal kunnen verstellen van de toevoerband, het kunnen verstellen van de blaasmond en de mogelijkheid om de hoeveelheid luchtstroom te kunnen regelen, kan deze WS1600 op vele manieren worden afgesteld. Hierdoor is het mogelijk om zeer nauwkeurig het shiftingsproces te kunnen regelen en in te stellen met als resultaat een zeer zuiver eindproduct.

De windshifter is, evenals de eerder geleverde windshifter, als skid gebouwd waardoor deze gemakkelijk te verzetten is met de laadschop. Hierdoor kan hij eenvoudig bij de mobiele brekers en zeven worden geplaatst.

Westeria is al vele jaren bekend als de producent van windshifters, transportbanden en complete turn-key recyclingprojecten. De windshifters worden zowel mobiel als stationair geleverd en aangepast aan de wensen en toepassingen van de klant.

Van der Spek, Bouwmachines