Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Reel Groep neemt nieuwe elektrische Hyundai HX85A E in gebruik.

door-Van der Spek-

Van Reel Groep neemt nieuwe elektrische Hyundai HX85A E in gebruik.

De nieuwe volledig elektrisch aangedreven HyundaiHX85A E die Van der Spek Vianen heeft geleverd aan de Van Reel Groep uit Rouveen is gelijk in actie gekomen de renovatie van de monumentale stenendijk tussen Hasselt en Zwolle. Dit werk wordt emissieloos uitgevoerd voor de opdrachtgever.

Naast de elektrisch aangedreven Hyundai is er van Van Reel ook een elektrisch aangedreven trekker op het werk actief.

De nieuwe Hyundai HX85A E weegt ruim 10 ton en is voorzien van een 130kWh accu waarmee de machine 6 tot 8 uur kan werken voordat hij weer moet worden opgeladen.

Dankzij de verstelgiek kan de machine zeer breed worden ingezet en de verschillende uitrustingsstukken is de gewenste positie brengen. Uiteraard heeft de machine vele verschillende hydraulische aansluitingen zodat uitrustingsstukken zonder problemen kunnen worden aangesloten.

Het geavanceerde load sensing hydrauliek systeem heeft een energiebesparend regeneratie systeem op de hef- en knikcilinders waarmee de machine optimaal kan werken met het laagste energieverbruik.

Van Reel is een duurzame familieonderneming voor grondverzet, grondsanering, sloopwerk en recycling. Ze werken met name samen met gemeenten, waterschappen en projectontwikkelaars. Ze zijn een erkende en gecertificeerde (onder andere met ISO 9001, keurcompost en VCA**) aannemer en heeft voor alle toepassingen het juiste machinepark in huis.

De investering in de nieuwe elektrisch aangedreven Hyundai HX85A E past helemaal bij het milieubewust ondernemen van de Van Reel Groep.