Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek behaalt GOUD

door-Van der Spek-

Van der Spek behaalt GOUD

Onlangs heeft Van der Spek Vianen het certificaat GOUD behaald voor het BMWT-Keur Duurzame Bedrijfsvoering. Dit is vooral te danken aan de inzet van onze medewerkers, die hier hard aan gewerkt hebben. Uiteraard zijn we trots op deze mooie prestatie!

De Stichting BMWT-Keur heeft een eigen duurzaamheidskeur ontwikkeld. Daarmee kunnen deelnemende bedrijven zoals Van der Spek hun prestaties op het gebied van duurzaamheid zichtbaar maken naar hun klanten en relaties. Het certificaat is verleend na een onafhankelijke audit door TÜV Rheinland. Van der Spek heeft het hoogste niveau, namelijk GOUD, behaald.

Van der Spek zet zich al jaren in voor het verduurzamen van de bedrijfsvoering en het vergroten van milieubewustzijn binnen de organisatie. Maar het kan altijd beter en de ontwikkelingen op dit gebied staan ook niet stil. Van der Spek vindt het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan het verlagen van de CO2-footprint en het zo min mogelijk belasten van het milieu. Daar zullen we ons de komende jaren ook voor blijven inzetten.

Voor meer informatie over het duurzaamheidskeurmerk en de 3 verschillende niveaus, ga naar de BMWT site: Keur Duurzame bedrijfsvoering.