Search
Close this search box.

Van Mensvoort Veghel kiest ook voor Powerscreen Warrior 1400

doorVan der Spek

Van Mensvoort Veghel kiest ook voor Powerscreen Warrior 1400

Datum: 7-nov-10

Via dochterbedrijf Marijs Recyclingtechniek heeft Van der Spek Vianen bij Van Mensvoort in Veghel een nieuwe Powerscreen Warrior 1400 rupsmobiele zeefmachine geleverd.

Na enkele malen voor diverse werkzaamheden een zeefmachine gehuurd te hebben bij Marijs (www.zeefhuren.nl) is door Van Mensvoort besloten te investeren in een Powerscreen Warior 1400. 

De in Ierland geproduceerde Powerscreen Warrior 1400 is voorzien van een dubbeldeks zeefbox met een lengte van 3500 mm en is 1350 mm breed. De zeefbox van de Warrior heeft standaard een amplitude van 12 mm, waardoor de zeef erg “agressief “ is voor het te zeven materiaal. Hierdoor is het mogelijk om zelfs klei en zeer natte grond te zeven. Om bij eventuele saneringen goed te kunnen uitsorteren zijn alle afvoerbanden in snelheid te regelen.

Van Mensvoort is sinds 1981 actief op het gebied van infra, sloop, milieu en recycling of een combinatie van deze specialismen. Van Mensvoort werkt voor het bedrijfsleven, overheid, semi-overheidsinstellingen en particulieren.

Het komt regelmatig voor dat tijdens sloopwerkzaamheden van oudere bedrijfspanden en tankstations de bodem verontreinigd is. Van Mensvoort heeft zich daarom ook gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van bodemsaneringen, waardoor het opruimen van verontreinigingen niet uit handen hoeft te worden gegeven en de opdrachtgevers van Van Mensvoort één aanspreekpunt blijfven behouden. Vooral bij dit specialisme zal de nieuwe Powerscreen Warrior ook worden ingezet.

De nieuwe geleverde Warrior 1400 is voorzien van een hydraulisch te liften zeefbox, zodat het wisselen van zeefdekken sneller kan worden uitgevoerd. Ook wordt het zuiver maken van de zeef bij het wisselen van te zeven materiaal eenvoudiger.

Marijs en Van Mensvoort zijn geen onbekenden voor elkaar. Bij Van Mensvoort draait ook een Powerscreen Pegson Metrotrack rupsmobiele kaakbreker waar Marijs zorgdraagt voor de service en ondersteuning.

Van der Spek, Bouwmachines