Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek levert nieuwe Atlas Copco Dynapac F1200CS aan Wegenbouwbedrijf De Rooij

doorVan der Spek

Van der Spek levert nieuwe Atlas Copco Dynapac F1200CS aan Wegenbouwbedrijf De Rooij

Datum: 30-jun-15

Onlangs leverde Van der Spek Vianen aan Wegenbouwbedrijf De Rooij een nieuwe Atlas Copco F1200CS asfaltafwerkmachine af. Wegenbouwbedrijf De Rooij & Zn BV is een werkmaatschappij van Van Wijk Beheer Nieuwegein B.V. De nieuwe Altas Copco Dynapac F1200CS is uitgevoerd met een Tier 4 Final motor, waarmee de machine voldoet aan de strengste emissie-eisen. 

 
De Atlas Copco Dynapac F1200CS is een compacte asfaltafwerkmachine met een basisbreedte van 1,2 meter. De afwerkbalk is hydraulisch uitschuifbaar naar 2,4 meter. Buiten de nieuwe Deutz Tier 4 final motor zijn er verschillende zaken aan de F1200CS vernieuwd. Zo is de F1200CS is uitgevoerd met een modern ergonomisch bedienconcept, waardoor de functies die het meest bediend moeten worden geplaatst zijn binnen handbereik van de machinist. De machine is stabiel door het nieuwe loopwerk en doordat de koelfan hydraulisch is aangedreven is de machine ook een stuk stiller geworden. De F1200CS kan aangebouwd worden naar een maximale werkbreedte van 3,1 meter. 
 
Van Wijk
Wegenbouwbedrijf De Rooij is een onderdeel van Van Wijk Nieuwegein en is actief in de wegenbouw. Grootschalige en kleinschalige werken van diverse opdrachtgevers voorzien ze van elementenverharding en/of gebonden verharding. Van Wijk legt nieuwe wegen aan, reconstureert bestaande wegen en onderhoudt verhardingen.
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines