Open Dagen 2010 weer zeer succesvol verlopen

doorVan der Spek

Open Dagen 2010 weer zeer succesvol verlopen

Datum: 2-jan-11

Zoals al vele jaren was het ook dit jaar weer een drukte van jewelste tussen de kerstdagen en de jaarwisseling bij Van der Spek Vianen.

Ruim 3500 bezoekers traden tijdens de 3 open dagen binnen op De Limiet in Vianen om te worden ontvangen met een drankje en een hapje. Deze hapjes gingen ook dit jaar weer in grote getallen. Iedere dag ca. 800 hamburgers en zeker zoveel koppen erwtensoep en rookworsten. Voor de innerlijke mens werd, zoals iedereen gewend is tijdens de open dagen, goed gezorgd.

Natuurlijk was er ook dit jaar weer veel nieuws te zien. Naast vele nieuwe verkochte Hyundai serie-9 machines was er ook de primeur van de Hyundai R235 LCR-9 binnendraaier die net vers uit Korea was aangekomen. En ook op asfaltgebied was er een Europese primeur te melden. De geheel vernieuwde Dynapac SD2500CS asfaltafwerkmachine werd voor het eerst aan het publiek getoond.

De nieuwe 30 tons zware Hyundai HL780-9 laadschop die prominent stond opgesteld wordt binnenkort afgeleverd bij de Asfalt Productie Hoogblokland van de Gebr. Van Kessel. Deze machine zal een in 2007 geleverde HL780-7A vervangen die in zeer korte tijd probleemloos vele uren heeft gedraaid. Ook stond er een nieuwe HL757-9 welke aan Spaansen in Winkel verkocht is.

Van klein naar groot stonden verschillende rupsmachines opgesteld welke allen verkocht zijn en binnenkort geleverd gaan worden. Voor IPC in Arnhem een Hyundai R140LC-9, voor Wezendonk in Pannerden een Hyundai R290LC-9, voor Leenaerts in Born een R380LC-9 en voor Van Vught uit Van der Spek, Bouwmachines