Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf kiest voor Powerscreen Warrior 800 zeefmachine

doorVan der Spek

Ook Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf kiest voor Powerscreen Warrior 800 zeefmachine

Datum: 23-dec-10

Onlangs is door Marijs Recyclingtechniek, dochterbedrijf van de Van der Spek groep uit Vianen, een nieuwe Powerscreen Warrior 800 afgeleverd bij A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf B.V. uit Oud-Alblas.

A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de verhuur van kranen, grondverzet- en recyclingmachines. Oprichter Arnold Tuytel is gestart met het verhuren van kranen. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat dag en nacht bereikbaar is en u kan adviseren waar dat nodig is. Sinds een aantal jaren is men ook actief in het verhuren van recycling machines en handel in biomassa.

Met een dertigtal gemotiveerde werknemers staat het bedrijf dag in dag uit klaar om van iedere opdracht een succes te maken. Ook de veiligheid staat hoog in het vaandel. Het personeel is in bezit van VCA* en de machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties.

De nieuw geleverde compacte Powerscreen Warrior 800 heeft een eigen gewicht van 17 ton en is voorzien van een dubbeldeks zeefbox welke een lengte heeft van 2770 mm en 1220 mm breed is. Het zeefoppervlak van het boven- en onderdek is gelijk. In de box kan gekozen worden voor vele verschillende zeefmedia; van vingerdekken, flexmatten, snarendekken tot gewone, traditionele vierkant geweven dekken, zodat iedere zeefklus mogelijk gemaakt kan worden.

Voor het afvoeren van de gezeefde fracties is de Warrior 800 voorzien van hydraulisch inklapbare banden welke allen zijn uitgevoerd met variabele snelheidsregeling.

Een Deutz TD2011 motor zorgt voor de aandrijving. Deze brengt 66 pk zodat de Powerscreen Warrior 800 ook bij zware inzet zonder problemen genoeg kracht heeft.

Van der Spek, Bouwmachines