Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek levert een multi-functionele Putzmeister autobetonpomp aan Augustinus

doorVan der Spek

Van der Spek levert een multi-functionele Putzmeister autobetonpomp aan Augustinus

Datum: 3-jan-11

Naast de bestaande Putzmeister pompen die de afgelopen jaren reeds bij Van der Spek besteld zijn, heeft Augustinus haar vloot nu uitgebreid met de kleinste autobetonpomp uit het programma van Putzmeister. Na de feestelijke introductie op de Open Dagen bij Van der Spek zal de nieuwe aanwinst in januari in gebruik gesteld worden.

De nieuwe BSF 20-4.09.H is een zeer compacte betonpomp die door zijn 4-delige mast ook in bijzonder krappe omstandigheden kan werken. Met een uitvouwhoogte van slechts 3,9 meter is deze pomp uitermate geschikt voor inzet in onder andere bedrijfshallen, maar ook smalle achtertuinen of locaties in de woongebieden en industrieterreinen die voorheen niet bereikbaar waren met een autobetonpomp.

Verder is de Putzmeister M20-4 uitermate geschikt voor de bouw- en renovatieprojecten in lage gebouwen, tunnels of viaducten. Natuurlijk kunnen de normale bouwplaatsen ook prima bediend worden met de 4-delige mast. Bij hoogbouw is de 20-meter giek uitstekend geschikt voor het bereiken van hoger gelegen vloeren en kan de mast reiken tot de 6e etage of naar binnen gemanoeuvreerd worden via ramen of een andere opening in de gevel.

De korte wielbasis van slechts 4,5 meter zorgt voor een zeer kleine draaicirkel. De benodigde stempelbreedte voor is slechts 3,4 meter, hetgeen inhoudt dat voor het openen van beide portieren zelfs meer ruimte nodig is…
Achter stempelt de pomp binnen de voertuigbreedte van 2,5 meter.
Door te kiezen voor een 18-tons Mercedes-Benz chassis blijft, door het lage gewicht van de opbouw, voldoende ruimte over voor het meenemen van eventueel benodigde betonslangen, leidingen en koppelingen.
Deze betonpomp is de tweede die Van der Spek in Nederland levert. Eerder werd een soortgelijke pomp al afgeleverd aan Verhoeven Bedrijfsvloeren uit Zijtaart.

Met de ingebruikname van deze alleskunner van Putzmeister breidt Augustinus haar dienstverlening naar haar vaste klanten verder uit en denkt tevens een grote groep nieuwe relaties te kunnen benaderen.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines