Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onder het winterzonnetje is bij Reko Recycling/Van Bentum de derde nieuwe Powerscreen H6203 in gebruik gesteld.

door-Van der Spek-

Onder het winterzonnetje is bij Reko Recycling/Van Bentum de derde nieuwe Powerscreen H6203 in gebruik gesteld.

De nieuwe elektrisch ⚡️🍀 aangedreven Powerscreen H6203 wordt ingezet voor het uitzeven van geproduceerde producten voor o.a. de beton- en asfaltproductie.

De Powerscreen H6203 is met zijn basisgewicht van 48 ton de grootste in serieproductie gebouwde zeefmachine te wereld. Door zijn 3-deks horizontale zeefbox van 6.100mm x 1.930mm heeft de machine een totale zeefoppervlakte van ruim 35M2 waarmee de machine in staat is met zeer grote capaciteiten fijne fracties af te zeven.

De driedeks zeefbox aangedreven door drie verstelbare excenter-assen. Door deze speciale aandrijving kan zowel de slag als hoek versteld worden om voor het te zeven materiaal de optimale instelling te realiseren. Door deze finetuning kan de zeef worden ingesteld om met grote capaciteiten nog zeer efficiënt te zeven, opgavecapaciteiten tot 800 ton/uur zijn mogelijk.

De amplitude van de zeefbox is verstelbaar tussen de 13mm en 19mm waarmee hij zeer agressief is op het te zeven materiaal. Hierdoor worden de verschillende fracties goed van elkaar gescheiden en wordt aanhechtend materiaal aan de fracties zeer goed losgeslagen, met zuivere fracties tot gevolg.

#uwproductieonzezorg #serviceensupport #1team1doel