Nieuwe Dynapac SD115C voor ACON

doorVan der Spek

Nieuwe Dynapac SD115C voor ACON

Datum: 1-nov-10

Van der Spek Vianen leverde recent een nieuwe Dynapac SD115C af bij ACON.

De nieuwe Dynapac asfaltafwerkmachine werkt naar volle tevredenheid van de asfaltploeg. Zo is de machine geluidsarmer dan het vorige type en is de Dynapac SD115C uitgevoerd met een nieuw bedienconcept. De machinist kan alle functies altijd direct bedienen. Zo hoeft er niet omgeschakeld te worden om bijvoorbeeld de balk te schuiven en de wormen de bedienen.

De nieuwe Dynapac SD 115C van ACON is geleverd met een VB5100TV-E afwerkbalk. Deze afwerkbalk van Dynapac is een zeer stabiele balk voor uitermate vlak resultaat in het asfalt. Ook heeft de balkman uitstekend zicht op het asfalt voor de balk.

ACON B.V. beschikt over een modern materieelpakket gespecialiseerd op het gebied van asfaltverwerking. Met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van asfaltproductie, asfaltverwerking, wegenaanleg, terreinverhardingen en erfverhardingen. ACON staat voor: Asfalt Combinatie Oost Nederland en bestaat uit 4 aandeelhouders, namelijk Braam Infra, Aannemingsbedrijf Roseboom, Gebr. Remmits en Stuyt Vriezen en is gevestigd in Varsseveld.

Naast de Dynapac SD115C investeerde ACON ook in een nieuwe Dynapac F5CSE. Deze machine heeft een standaard werkbreedte van 1,20 meter en is hydraulisch uitschuifbaar tot 2,40 meter.


Van der Spek, Bouwmachines