Zoek
Sluit dit zoekvak.

Komatsu


     Komatsu Bouwmachines    

 

Het grondverzetmachine aanbod van Van der Spek Vianen B.V.: Uw partner voor kwalitatieve en betrouwbare machines.

Per 1 juli 2024 is Van der Spek importeur / dealer van Komatsu voor Nederland. Bouwmachines voor grondverzet en bouw: graafmachines, wielladers, bulldozers en dumpers. 

U kunt bij onze vertegenwoordigers terecht voor meer informatie. Bel 0347 362 666, E-mail info@vanderspek.nl, of kies uw vertegenwoordiger.

Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige machines, die voldoen aan de specifieke eisen van de grondverzetsector. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn we de ideale partner voor bedrijven en professionals, die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte grondverzetoplossingen, van het merk: Komatsu.

Een Breed Assortiment Bouwmachines

Bij Van der Spek Vianen B.V. begrijpen we, dat verschillende projecten unieke machinevereisten hebben. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment machines beschikbaar, zodat u altijd de juiste machine, voor uw specifieke behoeften kunt vinden. 

Rechts de folder met het productaanbod van Komatsu. 

Verdere informatie over de beschikbare modellen, vindt u op de site van Komatsu Europe onder ‘Products’, of middels onderstaande links.

Compacte machines

De Utility-range, het compacte gamma van Komatsu, omvat minigravers, midi graafmachines op rupsen, midi graafmachines op banden en compacte wielladers.

Mini-ExcavatorsCrawler Midi-Excavators
Wheeled Midi-ExcavatorCompact Wheel Loaders
Schrankladers>Bekijk de Utility / compactrange folder<
Rupsgraafmachines

Hydraulische graafmachines van Komatsu zijn stil, veilig en betrouwbaar, maar ook milieuvriendelijk.

Crawler ExcavatorsDemolition Excavators
Mobiele graafmachines

Veilig, precies, krachtig en snel, Komatsu graafmachines zijn uniek in hun klasse.

Wheeled Excavators

Wielladers

Komatsu wielladers zijn zeer veelzijdig en hebben een nieuwe standaard gezet voor vermogen, comfort en betrouwbaarheid.

Wheel Loaders

Bulldozers

Met bedrijfsgewichten van 8 tot 108 ton combineert de Komatsu-reeks van dozers met rupsbanden het comfort van de bestuurder met ultramoderne technologie om prestaties te leveren op elk werkterrein.

Crawler Dozers

Knikdumpers

Dankzij hun krachtige en betrouwbare Komatsu-motor en optimaal brandstofrendement vervoeren Komatsu-kiepers met gemak zware lasten, tegen een zeer lage kostprijs per ton.


Articulated Dump Trucks

Starre dumpers

Dankzij hun krachtige, betrouwbare Komatsu-motor en optimaal brandstofrendement, dragen Komatsu-dumptrucks met gemak zware lasten, tegen een zeer lage kostprijs per ton.

Rigid Dump Trucks

Elektrische machines

Nul-emissie voor een duurzame toekomst 
Met meer dan een eeuw aan expertise in ontwerp, ontwikkeling en productie, tonen onze elektrische machines de betrokkenheid van Komatsu voor een duurzame toekomst. Komatsu beschouwt de introductie van nieuwe elektrische modellen als een springplank voor de ontwikkeling van een markt voor kleine elektrische bouwvoertuigen en als onderdeel van Komatsu’s wereldwijde initiatief om tegen 2050 koolstofneutraliteit te bereiken.
Electric Machines
Electric Dump Trucks

Komatsu machines
Machinevergelijker

Vergelijk uw machine
met Komatsu op machinevergelijker.nl:

Klik voor mobiele graafmachines
Klik voor rupsgraafmachines
Klik voor wielladers
komatsu: creating value together