Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jansma Drachten bestaat 90 Jaar en pakt uit met Dynapac machines

doorVan der Spek

Jansma Drachten bestaat 90 Jaar en pakt uit met Dynapac machines

Datum: 12-sep-10

Op 10 september 2010 bestond Jansma uit Drachten 90 jaar. Ooit begon Jansma een zandhandel en is in 90 jaar tijd uitgegroeid tot een allround bedrijf op het gebied van civiel technisch werk. Al 90 jaar is Jansma dienstverlenend bezig op het gebied van grond-, weg-, waterbouw en milieutechniek. Dit werd gevierd op 10 september op het terrein van Jansma.

Bij de ontvangst stonden op het buitenterrein diverse Dynapac machines van Jansma die al verscheidene jaren op hun werken te vinden zijn. Zo stond er een Dynapac F121C asfaltafwerkmachine met een asfaltkipper voor aan de weg. Bij de entree van de feesttent stond de onlangs aangeschafte Dynapac CA302D grondverdichtingswals opgesteld en daar tegenover de Dynapac CG233HF asfalt tandemwals.

Het middagprogramma werd ingevuld met interessante sprekers, zoals de burgemeester van de gemeente Smallingerland en een gedeputeerde van de provincie Friesland. Van Bouwend Nederland was de regiomanager aanwezig. Dit gesprek werd geleid door de heer Klaas Jansma.

De medewerkers van Van der Spek Vianen wensen Jansma nog vele succesvolle goede jaren toe!

Van der Spek, Bouwmachines