Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai R35Z-7A voor Klijn Infra B.V.

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai R35Z-7A voor Klijn Infra B.V.

Datum: 12-sep-10

Van der Spek Vianen heeft wederom een nieuwe Hyundai afgeleverd bij Klijn Infra B.V. Ditmaal is het een Hyundai R35Z-7A, al eerder werd er een Hyundai R110-7A rupsgraafmachine afgeleverd.

De nieuwe 3650 kg wegende R35Z is voorzien van vele hydraulische functies, zodat er diverse hulpstukken zoals een stenenklem, sorteergrijper of sloophamer gemonteerd kunnen worden. Ook is de machine voorzien van slangbreukbeveiliging, waardoor hij ook ingezet kan worden voor hefwerkzaamheden die voor kunnen komen bij o.a. het leggen van rioleringen, kabels en buizen.
 
Voor de aandrijving van deze Hyundai is een Yanmar 3TNV88 met 28 pk verantwoordelijk. Natuurlijk voldoet deze motor aan de gestelde Tier III emissie eisen.

Klijn is ontstaan in 1956 toen Johan Klijn begon met het uitvoeren van loonwerk zoals maaien, hooien en mestverspreiden.

In 1978 is Arie Klijn (de huidige directeur) bij deze onderneming in dienst getreden en is het accent van de activiteiten meer op grond-, weg- en leidingwerken komen te liggen.

Klijn Infra B.V. heeft ook de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze zijn ISO 9001-2008, VCA* en BRL 7000-7001 gecertificeerd. Tevens zijn ze een CKB erkend kabel- en buizenlegbedrijf. Hierdoor kunnen ze dan ook voldoen aan de hoge eisen die er aan een modern aannemingsbedrijf gesteld worden.

 

Van der Spek, Bouwmachines