Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hyundai R300-9A special geleverd aan A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf

doorVan der Spek

Hyundai R300-9A special geleverd aan A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf

Datum: 18-jul-15

Van der Spek heeft onlangs een geheel op klantwens aangepaste Hyundai R300-9A geleverd aan A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf. De nieuwe Hyundai R300-9A rupsgraafmachine is voorzien van geheel aangepaste giek- en lepelsteel configuratie die in goed overleg tussen Van der Spek, Arnold Tuytel en Van de Heuvel uit Werkendam is samengesteld voor een optimale werking. 

 
Met zijn optimale configuratie met een bereik van 15.00 meter kan de machine door Tuytel zeer breed worden ingezet. De machine kan dankzij deze giek en lepelsteel zowel worden ingezet voor het werken op groter bereik als voor het beladen van dumpers en/of vrachtwagen op kort bereik. 
 
Voor de aandrijving van de Hyundai R300-9A is een Cummins QSB 6.7  6-cilinder dieselmotor met 168 kW verantwoordelijk. Deze motor kan door zijn zeer groot vermogensbereik in de ECO-mode tussen de 1.300 en 1.450 toeren al zijn kracht geven, waardoor een laag brandstofverbruik gegarandeerd is. 

Het geavanceerde CAPO-systeem “Computer Assisted oPtimization System” zorgt voor een optimale afstemming tussen het motor- en hydrauliek vermogen. Hierdoor wordt naast een zeer fijn in de hand liggende machine gezorgd voor een optimaal verbruik van de brandstof. 
 
A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de verhuur van kranen, grondverzet en recyclingmachines. Oprichter Arnold Tuytel is gestart met het verhuren van kranen. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat dag en nacht bereikbaar is en u kan adviseren waar dat nodig is. Sinds de laatste jaren zijn ze ook actief in het verhuren van recyclingmachines, waarbij de eveneens door Van der Spek geleverde Lindner shredders, Telestack overslagbanden en Powerscreen zeefmachines worden verhuurd met of zonder machinist. 
 

 Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines