Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dynapac F1200CS voor de Jong Zuurmond

doorVan der Spek

Dynapac F1200CS voor de Jong Zuurmond

Begin deze week zijn de eerste tonnen asfalt verwerkt met de nieuwe Dynapac F1200CS van de Jong Zuurmond. In het mooie Limburgse land is de nieuwe Dynapac ingezet bij een reconstructie van het fiets- en voetgangerspad.

De nieuwe Dynapac F1200CS is uitgevoerd met een zuinige duurzame Tier 4-final motor. Door zijn uiterst stille motor is het voor het bedienend personeel een zeer fijne machine om mee te werken.

Dynapac F1200CS

Dynapac F1200CS

Met een verstelbare balkbreedte van 1,20 meter tot 2,40 meter is de machine ondanks zijn compacte afmetingen in staat grote prestaties te leveren.

De machine is ten opzichte van het vorige model uitgevoerd met een robuuster rupsrijwerk waardoor de machine uiterst stabiel werkt en een goede rechtuitloop garandeert met een strak werk als resultaat.

Tevens is de nieuwe F1200CS het bedienpaneel voor de Machinist verbetert zodat de belangrijke functies eenvoudig te bedienen zijn. In de werkplaats in Vianen is de machine voorzien van extra werkverlichting, gereedschapsteunen en daarna bespoten in de welbekende huiskleur van de Jong Zuurmond.