Zoek
Sluit dit zoekvak.

Categorie archief Hazemag

door-Van der Spek-

Infra Relatiedagen Hardenberg

Voor samenwerking in de grond-, weg- en waterbouw
6, 7 & 8 februari 2024 | 13:00 – 21:00,
Evenementenhal Hardenberg,  Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg

Van der Spek Vianen B.V.: Standnummer  770

Informatie over de beurs:  www.infrarelatiedagen.nl

Het thema van Van der Spek, bij deze editie van de Inra Relatiedagen, is ‘Een emissieloze toekomst’.  Van der Spek is heel actief met de ontwikkeling en verkoop van elektrische machines. Deze zult u dan ook op onze stand zien.

Wilt u meer weten over elektrische machines van Van der Spek, bezoek onze stand nummer 770 en spreek een van onze vertegenwoordigers aan. U kunt natuurlijk ook vooraf een afspraak maken of meer informatie vragen:

Meer informatie gewenst?

Vul het formulier in, of kijk bij ‘verkoop’, voor uw vertegenwoordiger.

Of stuur een bericht aan:

doorVan der Spek

175 jarig jubileum voor Hazemag

Datum: 21-okt-17

Afgelopen week vierde Hazemag op hun fabriek in Dülmen hun 175 jarig bestaan. Wat in 1842 ooit begon als ijzergieterij is heden ten dage de specialist als het gaat om het leveren van breek-, zeef- , en scheidingstechnieken voor vele materiaalsoorten. 

Tijdens de opendag was de gehele fabriek geopend voor genodigden en kan naast de de gehele productie ook het zeer uitgebreide 
technicum worden bezocht waar op productieschaal getest kan worden met vele soorten brekers. 
 
Een zeer belangrijke mijlpaal in het 175 jarig bestaan is dat in 1946 Dr. Andreas een patent krijgt voor de roterende breker die hij ontwikkelde en als basis heeft gestaan voor alle volgende roterende brekers zoals wij die nu kennen en wereldwijd worden ingezet voor het verkleinen van vele producten. Met de roterende breker als basis groeide Hazemag uit tot de specialist op het gebied van breken. Of het nu gaat om het verkleinen van kolen, ijzererts, kalksteen, cement of bouw- en sloopafval, Hazamag heeft voor iedere toepassing de juiste oplossing met een breker die gebouwd wordt voor het verkleinen hiervan. Met 75.000 geleverde brekers is Hazemag DE specialist. 
 
Hazemag met een omzet van 120.000 mln. en 450 medewerkers in 11 landen heeft sinds 2015 Sinoma als groot aandeelhouder. Sinoma is met meer dan 10.000 medewerkers de wereldwijde specialist als het gaat om het ontwikkelen en bouwen van cement verwerkende installaties waarbij de Hazemag brekers als het hart van de installatie gebruikt worden. Zonder een juist verkleinde fractie is verdere opwerking niet goed mogelijk. 
 
De vijf divisies waarmee Hazemag de wereldmarkt bediend zijn ; Mineral Proccesing, Cement and Aggregates, Mining, Recycling en Service.
 
Mineral Proccesing ; behoort tot de basis waarmee Hazemag groot is geworden, het scheiden van grondstoffen als kolen, ijzerertsen en slakken. Na verkleining van de grondstoffen worden deze gescheiden middels vele technieken waarvoor dochter Allmineral vele technieken in huis heeft. 
 
Cement and Aggregates ; Met de door Dr. Andreas ontwikkelde roterende breker heeft Hazemag in deze wereld de toon gezet voor het verkleinen van grondstoffen. Met 75.000 geleverde brekers wereldwijd is voor iedere toepassing zoveel ervaring in huis dat altijd een oplossing geboden kan worden. 
 
Mining ; Hazamag is een specialist met speciale tunnelbouw en mijnmachines. Naast tunnelboormachines, tunnelboorgravers- en laders worden ook breker geleverd welke zelfs diep onder de grond zorgen voor de gewenste verkleining zodat transport van het te verwerken materiaal zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd. 
 
Recycling ; Ook hier zorgt de roterende breker voor de basis van het zo efficiënte mogelijk verkleinen van bouw- en sloopafval. Uiteraard voorzien van voor- en nageschakelde zeef- en scheidingsinstallaties om het geproduceerde product zo zuivermogelijk weer te kunnen gebruiken als grondstoffen voor de wegenbouw en betonindustrie. 
 
Service ; Middels een groot team worden dealers en klanten ondersteund met service waar benodigd. 
 
Van der Spek Vianen is sinds september de nieuwe importeur voor Nederland voor Hazemag en zal naast het leveren van nieuwe installaties ook zorgdragen voor Service en Support van bestaande installaties waarbij nou wordt samengewerkt met de fabriek in Dülmen. 
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Hazemag & EPR GmbH vindt bij Van der Spek Vianen B.V. nieuwe partner voor Nederlandse markt.

Datum: 5-sep-17

Het al 175 jaar in Duelmen gevestigde Hazemag & ERP GmbH wordt per direct in Nederland vertegenwoordigd door Van der Spek Vianen B.V. 

 

Met 450 medewerkers en ruim 3.500 geleverd installaties in de gehele wereld toont Hazemag & ERP GmbH aan bij de wereldtop te behoren als het gaat om het leveren van breek- en zeefinstallaties. 

 

Als fabrikant van brekers en installaties behoort Hazemag tot de pioniers in de grondstofverwerking. De op het moment overal over ter wereld bekende roterende breker vindt zijn oorsprong bij Hazemag in 1946 toen Dr. Andreas hiervoor een patent vastlegde. 

Vanaf die tijd is het snel gegaan met de ontwikkeling en productie van vele soorten machines voor de verwerking van cement, grind en recyclingproducten. Het brede assortiment van Hazemag bestaat uit o.a.: roterende breker, hamermolens, drogers, voeder, platenbanden e.d. en of het nu gaat om een enkele machine of een complete installatie, Hazemag biedt de beste oplossing. 

 

Hazemag & ERP Gmbh heeft met Van der Spek Vianen B.V. de juiste partner gevonden om de recyclingmarkt in Nederland actief te bewerken met verkoop, service en support van de Hazemag machines. 

 

Van der Spek Vianen B.V., met vestigingen in Vianen en Hardenberg, is al decennia actief in de recyclingmarkt met diverse merken als bijvoorbeeld; Powerscreen, Steinert, Lindner, Fuchs, Telestack, Hyundai e.d. waarbij Hazemag een zeer welkome aanvulling is op het productpallet. 

 

Met Hazemag heeft Van der Spek een echte specialist in huis gehaald die naast de standaard producten ook echt op klantwens kan bouwen. Vooral dat laatste is in Nederland iets wat vaak gevraagd wordt. 

 

 

 
Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines