Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hazemag & EPR GmbH vindt bij Van der Spek Vianen B.V. nieuwe partner voor Nederlandse markt.

doorVan der Spek

Hazemag & EPR GmbH vindt bij Van der Spek Vianen B.V. nieuwe partner voor Nederlandse markt.

Datum: 5-sep-17

Het al 175 jaar in Duelmen gevestigde Hazemag & ERP GmbH wordt per direct in Nederland vertegenwoordigd door Van der Spek Vianen B.V. 

 

Met 450 medewerkers en ruim 3.500 geleverd installaties in de gehele wereld toont Hazemag & ERP GmbH aan bij de wereldtop te behoren als het gaat om het leveren van breek- en zeefinstallaties. 

 

Als fabrikant van brekers en installaties behoort Hazemag tot de pioniers in de grondstofverwerking. De op het moment overal over ter wereld bekende roterende breker vindt zijn oorsprong bij Hazemag in 1946 toen Dr. Andreas hiervoor een patent vastlegde. 

Vanaf die tijd is het snel gegaan met de ontwikkeling en productie van vele soorten machines voor de verwerking van cement, grind en recyclingproducten. Het brede assortiment van Hazemag bestaat uit o.a.: roterende breker, hamermolens, drogers, voeder, platenbanden e.d. en of het nu gaat om een enkele machine of een complete installatie, Hazemag biedt de beste oplossing. 

 

Hazemag & ERP Gmbh heeft met Van der Spek Vianen B.V. de juiste partner gevonden om de recyclingmarkt in Nederland actief te bewerken met verkoop, service en support van de Hazemag machines. 

 

Van der Spek Vianen B.V., met vestigingen in Vianen en Hardenberg, is al decennia actief in de recyclingmarkt met diverse merken als bijvoorbeeld; Powerscreen, Steinert, Lindner, Fuchs, Telestack, Hyundai e.d. waarbij Hazemag een zeer welkome aanvulling is op het productpallet. 

 

Met Hazemag heeft Van der Spek een echte specialist in huis gehaald die naast de standaard producten ook echt op klantwens kan bouwen. Vooral dat laatste is in Nederland iets wat vaak gevraagd wordt. 

 

 

 
Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines