Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zware mobiele Hyundai R210-9W voor Roseboom Ede

doorVan der Spek

Zware mobiele Hyundai R210-9W voor Roseboom Ede

Datum: 21-feb-12

Via de werkplaats in Vianen heeft Van der Spek wederom een nieuwe Hyundai graafmachine afgeleverd bij Roseboom in Ede. Het is de derde Dash-9 serie machine in korte tijd. Onlangs werden ook een wielmobiele R140-9W en een rupsmobiele R16-9 minigraver geleverd.

Nu is er een zware mobiele Hyundai R210-9 geleverd, welke een Hyundai R200-7 vervangt na enkele jaren met vele probleemloze draaiuren.

De nieuwe, zware mobiele machine is in bedrijfskleuren gespoten en zal veelal worden ingezet in de sloopwerken die Roseboom aanneemt. Hiervoor is de machine uitgevoerd met vele hydraulische functies, zodat Roseboom de benodigde uitrustingsstukken voor de professionele sloop zonder problemen kan aansluiten en inregelen. En dat alles met één druk op de knop. Deze uitrustingstukken zijn zeer secuur te bedienen door de proportionele bedieningen in de joysticks. Naast deze voor de sloop benodigde functies is deze R210-9 voor het sloopwerk ook voorzien van Maxtrack banden met versterkte velgen. De gemonteerde Dera overdruk zorgt ervoor dat ook de machinist veilig werken kan, onafhankelijk van de omgeving.

Door de combinatie van blad met stempels kan de machine zeer stabiel worden neergezet, zodat er veilig gewerkt kan worden met de benodigde uitrustingsstukken.

Voor de aandrijving van deze zwaarste mobiele graafmachine van Hyundai is een Cummins QSB6.7 6-cilinder turbodiesel motor verantwoordelijk met 131 kW.

Evenals alle nieuwe Dash-9 serie machines is ook de nieuwe machine van Roseboom voorzien van 5 jaar garantie en is hij standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, luxe stoel, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, luxe vloermat, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, beschermplaat over dozerblad cilinders, spatborden en automatische asblokkering.
Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines