Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weer nieuwe Hyundai voor Rademakers

doorVan der Spek

Weer nieuwe Hyundai voor Rademakers

Rademakers uit Roosendaal heeft een nieuwe Hyundai R35Z-9 toegevoegd aan het machinepark, enkele maanden geleden kocht Rademakers ook al een Hyundai toen een R25Z-AK9 die uiteraard ook door Van der Spek Vianen is geleverd.

Rademakers is al 50 jaar actief in de landbouw sector, de water- en wegenbouw. Later begonnen met de aanschaf van veegwagens en reinigers. Met deze investeringen is de basis gevestigd voor het huidige bedrijf. Rademakers is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Voor de veiligheid hanteren ze de VCA en BTR richtlijnen.

De ruim 3.650 kilo wegende Hyundai R35Z-9 is uitgevoerd met extra hydraulische functies zodat hij eenvoudig en snel kan werken met de verschillende hydraulische aanbouwdelen.

Om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte hebben ze bij Rademakers gekozen voor de Hyundai R35Z-9, de machine is een binnendraaier waardoor er ook in zeer nauwe ruimtes mee gewerkt kan worden. De zwenkbare giek welke maximaal tot 75° kan zwenken zorgt dat bijna op iedere plek gekomen kan worden met de uitrustingstukken of bakken.

Voor de aandrijving van de machine is een Yanmar watergekoelde 3 cilinder motor verantwoordelijk. Aan deze motor zitten variabele plunjerpompen gekoppeld welke zorgen voor een optimale hydrauliekopbrengst en daarbij behorend laag brandstofverbruik.

De Hyundai R35Z-9 wordt door Van der Spek Vianen standaard geleverd met slangbreukventielen op zowel de giek als lepelsteel. Daarnaast is de ruime cabine standaard uitgevoerd met airconditioning.

Geef een reactie