Weer Hyundai toegevoegd aan machinepark van Huub Verlouw B.V.

doorVan der Spek

Weer Hyundai toegevoegd aan machinepark van Huub Verlouw B.V.

Datum: 22-aug-12

Van der Spek Vianen B.V. heeft kort nadat er al een Hyundai R210-9 via haar werkplaats in Vianen geleverd werd bij Huub Verlouw B.V. weer een nieuwe Hyundai afgeleverd. Ditmaal een nieuwe Hyundai R140-9. Dit is de vierde nieuwe Hyundai in korte tijd. Al eerder werden er een 15-tons wielmobiele Hyundai H140W-7A, de 21-tons Hyundai R210-9 en een 30-tons Hyundai R290-7A in gebruik genomen.

De activiteiten waar Huub Verlouw BV de Hyundai’s aan het werk heeft zijn het aannemen en uitvoeren van cultuurtechnische werken en grond-, weg-, en waterbouwkundige werken. Het bedrijf is gespecialiseerd in milieuvriendelijke oeverbescherming, aanleggen van vlonders en steigers en het maken van vistrappen en plaatsen van damwanden, stuwen en andere waterbouwkundige werken.

Voor al deze werkzaamheden zijn ook op de nieuwe Hyundia R140-9 vele hydraulische functies opgebouwd, zodat trilblokken, grijpers en klemmen zonder problemen kunnen worden aangesloten.

Om veilig te kunnen werken is de machine standaard uitgevoerd met werklampen op cabine en giek. Tevens is hij standaard voorzien van een achteruitkijkcamera, waardoor de machinist altijd kan zien wat er achter hem gebeurt en onveilige situaties kunnen worden voorkomen.

Evenals alle nieuwe Dash-9 serie is ook de nieuwe machine van Huub Verlouw B.V. voorzien van 5 jaar garantie.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines