Search
Close this search box.

Van der Spek zet diverse Putzmeister RV12-Lift rondverdeelmasten in

doorVan der Spek

Van der Spek zet diverse Putzmeister RV12-Lift rondverdeelmasten in

Datum: 17-apr-09

Door Van der Spek zijn momenteel diverse Putzmeister rondverdeelmasten van het type RV12-Lift ingezet bij een aantal klanten. Voor een project in Zeist heeft Schipper Betonpomp Maatschappij uit Apeldoorn een dergelijke rondverdeelmast bij Van der Spek ingehuurd en op dit moment heeft Faber Betonpompen ook 2 stuks in gebruik.
Bovendien heeft Koeman Berkhout onlangs bij Van der Spek een nieuwe RV12-Lift in bestelling gegeven, nadat zij de mogelijkheden van deze machine in levende lijve hadden aanschouwd.

De Putzmeister RV12-Lift is een eenvoudig op te stellen en relatief lichte rondverdeelmast met een eigen gewicht van ca. 2.700 kg en een te bestrijken oppervlakte van 450 m². De RV12-Lift kan als aanvulling worden ingezet bij het werken met een autobetonpomp of een stationaire aanhangerpomp.

Naast grote oppervlakten kunnen ook eenvoudig wanden of pijlers tot een hoogte van maximaal 4 m worden gevuld door het tweede mastdeel dat opgetopt kan worden. Met behulp van een kraan is de rondverdeelmast eenvoudig te verplaatsten. Enkel de betonleiding of -slang moet, indien noodzakelijk, verlengd of ingekort worden. De Putzmeister RV12-Lift is standaard uitgevoerd met SK 100 / 4,5" betonleidingen ST52.

(foto: Koeman Berkhout)

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines