Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek toont vele machines op BVOR-dagen 2017

doorVan der Spek

Van der Spek toont vele machines op BVOR-dagen 2017

Datum: 13-jun-17

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR ! 

Op 14 en 15 juni a.s. vinden de BVOR (Branche Vereniging Organische Reststoffen) dagen weer plaats. Ditmaal zal het evenement bij ARN B.V. in Weurt bij Nijmegen zijn.

Uiteraard is Van der Spek Vianen B.V. als grote speler in de markt aanwezig om diverse machines uit ons leveringsprogramma te laten zien. Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde
machines ook in bedrijf zijn. U kunt zowel ’s ochtends als ’s middags deelnemen aan een rondleiding waarbij u de machines in actie ziet. Dankzij een koptelefoon kunt u de uitleg ondertussen goed
volgen.

Terex Ecotec
Van Terex Ecotec zullen wij de Terex Ecotec TTS620 trommelzeefmachine en Terex Ecotec TDS V20 in actie laten zien.

De Terex ECOTEC TTS620 trommelzeef kan zowel wiel- als rupsmobiel worden geleverd. De trommelzeef met een lengte van 5.500 mm en een diameter van 2.000 mm zorgt voor grote capaciteiten in vele producten. De duurzame constant speed dieselmotor zorgt met zijn lage toerental voor een laag geluidsniveau en brandstofverbruik. Voordelen van de TTS 620 zijn onder andere de  grote vrije ruimte onder de trommel en tussen de trommel en de zijwanden,
waardoor verstoppingen niet voorkomen. De TTS 620 heeft extra toegangsdeuren om de trommel goed schoon te houden, brede afvoerbanden en een grotere bunker.

Uniek in de markt is de Terex Ecotec TDSV20 midspeed verkleiner. De Terex Ecotec TDS V20 is een 37-tons rupsmobiele medium speed verkleiner, waarbij de assen tussen de 0 – 168 r.p.m. zijn in te stellen. Dit is nog maar één van de vele features die de TDS V20 heeft. Naast het regelen van het toerental zijn de assen namelijk ook onafhankelijk in te stellen, waardoor het te verkleinen materiaal optimaal kan worden ingevoerd in de verkleiningsunit. Met hun lengte van 2.000 mm en een diameter van 630 mm zorgen de assen ervoor dat er met grote capaciteiten kan worden verkleind.
Met 493 pk zorgt de zuinige Scania DC-13 6-cilinder motor voor de aandrijving van de TDS V20.

Telestack

Op- en overslaan, voorraad opzetten met de laagste kostprijs per ton. Als dit u interessant lijkt dan moet u zeker de 21 meter Telestack TC421 rupsmobiele transportband niet missen die wij op de BVOR-dagen in actie zullen laten zien. Deze Telestack kan tot een hoogte van 10.000 mm product opzetten waarbij ca. 1.500 m³ onder hem kan worden opgebouwd zonder te verzetten.

Fuchs

Met de geheel nieuw ontwikkelde Fuchs MHL250E toont Fuchs aan de wensen van de klanten te volgen. In plaats van op bestaande machineconcepten door te bouwen heeft men een compleet nieuwe machine ontwikkeld die speciaal is ontwikkeld voor de recyclingbedrijven waar mobiliteit, flexibiliteit en duurzaamheid de wens en vraagstelling was. Met zijn eigen gewicht tussen 14 en 15.5 ton en een bereik tot 9.000 mm is hij uniek in de recyclingindustrie. De eerste echte compacte overslagmachine is een feit. De Fuchs MHL250E is dankzij zijn modulaire opbouw voor de vele verschillende werkzaamheden optimaal uit te voeren. De onderwagen is te leveren met 2- of 4-punts afstempeling, waarbij bij de 2-punts afstempeling ook gekozen kan worden voor combinatie met een schuifblad. Tevens kan er gekozen worden voor een schuifblad aan beide zijdes. Door de brede stabiele onderwagen kan de machine zelfs met last in de grijper rijden.

Backers
Van de sterrenzeef specialist Backers laten we de Backers 3-mtb in actie komen. Deze Backers is in staat om in één werkgang gelijk drie fracties te produceren. Door bijna 12 m² zeefoppervlakte gebeurt dit gelijk met grote capaciteiten.

BVOR-dagen 14 en 15 juni

In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten aanwezig die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, automatisering of milieu-adviezen en overheidsinstanties.

De BVOR-Demodagen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Ga naar www.bvor.nl voor alle informatie om een bezoek te plannen.

Ecotec Matters

Bekijk voor het laatste nieuws en ontwikkelingen van Terex Ecotec het online magazine Ecotec Matters.

Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via 0347-362666 of info@vanderspek.nl.

Wij ontmoeten u graag!

Het Van der Spek-team

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines