Search
Close this search box.

Van der Spek steunt Kika

doorVan der Spek

Van der Spek steunt Kika

Datum: 14-dec-11

Net als vorig jaar heeft de directie van Van der Spek Vianen B.V. besloten geen kerstkaarten naar haar relaties te sturen. In plaats daarvan is besloten om wederom de stichting KiKa te steunen. Er is een bedrag van € 1.000,- naar deze stichting overgemaakt.

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. Kijk voor meer informatie op (www.kika.nl).
Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines