Van der Spek op Matexpo 2011

doorVan der Spek

Van der Spek op Matexpo 2011

Datum: 8-jul-11

Net als voorgaande edities staat Van der Spek ook dit jaar weer op de Matexpo in Kortrijk (Belgie«). Deze internationale vakbeurs voor bouwmachines vindt voor de 34e keer plaats. Samen met onze vestiging in Ternat tonen wij u verschillende nieuwe typen Liebherr torenkranen, waaronder de 81K en de 202EC-B.

Ook zal er een Terex-Fuchs MHL350D met 800mm pylon worden getoond welke na de beurs zal worden afgeleverd om te gaan draaien in de schrootoverslag.

Nieuw zijn ditmaal de machines van Powerscreen, tijdens deze editie van de Matexpo zullen er een Powerscreen XH500SR ruspmobiele combi-breker en een Powerscreen Warrior 800 rupsmobiele zeefmachine worden opgesteld. Van der Spek Ternat is sinds kort officeel importeur van Powerscreen voor Belgie, in Nederland is Van der Spek dit al ruim 20 jaar.

Daarnaast zullen er o.a. ook een Telestack rupsmobiele overslagband, diverse Dynapac asfaltmachines en een Neuenhauser sterrenzeef worden opsteld.

De Matexpo is een begrip in de Benelux en trekt steeds meer Nederlanders. Voor Van der Spek is het dit jaar extra bijzonder, aangezien Van der Spek Belgie« 50 jaar bestaat.
Meer informatie over de beurs kunt u vinden op de website www.matexpo.com. Houdt u vooral onze website in de gaten voor het laaste nieuws over onze deelname.

Van der Spek, Bouwmachines