Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek levert torenkraan in bedrijfskleuren aan Kormelink

doorVan der Spek

Van der Spek levert torenkraan in bedrijfskleuren aan Kormelink

Datum: 16-jun-09

Op 11 juni is op het project Woon- en Zorgcentrum Careaz in Borculo een Liebherr 132 EC-H8 Litronic gemonteerd in de bedrijfskleuren van Kormelink Bouw uit Rietmolen.
Deze torenkraan is door Kormelink Bouw bij Van der Spek aangeschaft met het oog op het genoemde project en nog komende projecten in de orderportefeuille van Kormelink.

Kormelink Bouw is begin vorige eeuw opgericht en heeft inmiddels de derde generatie aan het bewind.
Zij voeren projecten uit in de woning- en utiliteitsbouw en de recreatiebouw. Tevens doet Kormelink ook aan eigen projectontwikkeling. Het bedrijf heeft ca. 100 werknemers.

De opgestelde Liebherr 132 EC-H8 Litronic heeft een gieklengte van 55 meter, een maximale hijscapaciteit van 8 ton en een puntlast van 1850 kg.
De kraan is door Van der Spek compleet geleverd met een onderwagen, radiografische afstandsbediening, bouwplaatsverlichting voor aan de toren en een set steunen in de contragiek, zodat Kormelink er zijn verlichte reclameborden aan kan monteren.

Met de aanschaf van deze kraan geeft Kormelink aan niet alleen vertrouwen in de toekomst te hebben, maar ook in de producten en diensten van Van der Spek.

(foto: Kormelink Bouw)

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines