Search
Close this search box.

Van Der Spek levert nieuwe Dynapac F1200CS-E aan H4A

doorVan der Spek

Van Der Spek levert nieuwe Dynapac F1200CS-E aan H4A

Onlangs leverde Van Der Spek Vianen aan H4A uit Sas van Gent een nieuwe  Dynapac F1200CS af.

De nieuwe F1200CS-E is uitgevoerd met een duurzame en zuinige Deutz motor. Deze motor voldoet aan de laatste emissie-eisen waarmee H4A wederom aantoont voorop te lopen met het investeren in de nieuwste- en schoonste technieken die beschikbaar zijn. Doordat de koelfan hydraulisch is aangedreven is de machine zeer stil wat voor de medewerkers die rond de machine als zeer fijn wordt ervaren.

De Dynapac F1200CS-E is een compacte asfaltafwerkmachine met een basisbreedte van 1.200 mm. De V 240 TV-E balk is hydraulisch uitschuifbaar naar 2.400 mm. Om ook met grotere werkbreedtes te kunnen werken kan de F1200CS-E kan aangebouwd worden naar een maximale werkbreedte van 3.100 mm.

De balk wordt opgewarmd door middel van een generator, de verwarmingselementen zijn direct op de slijtplaten en stampmessen gemonteerd met als resultaat een zeer gelijkmatige en snelle opwar­ming voor een optimaal resultaat van het gemaakte werk. De vibratie- en stampmessen zijn hydrostatisch aangedreven en traploos regelbaar.

De F1200CS-E is uitgevoerd met een modern ergonomisch bedienconcept, zo zijn de functie die het meest bediend moeten worden geplaatst binnen het handbereik van de machinist.

De machine is uiterst stabiel door het zware loopwerk. Doordat de koelfan hydraulisch is aangedreven is de machine zeer stil.

H4A

Holding de Vier Ambachten B.V. (H4A) is een veelzijdige onderneming, ontstaan uit een krachtenbundeling van acht regionale wegenbouwbedrijven.

H4A is door diverse fusies en overnames uitgegroeid tot een sterke middelgrote onderneming met zelfstandig opererende B.V.‘s . Binnen H4A zijn de volgende disciplines: asfalt & wegen, bouw, groen, industrie service, leidingen, windenergie, markeringen en transport. Bij H4A werken circa 280 mensen samen aan de voorbereiding, het ontwerp en de uitvoering van uitdagende projecten op het gebied van bouw- infra- en omgevingswerken.

De combinatie van verschillende disciplines op één adres geeft opdrachtgevers het voordeel dat er efficiënt, met korte lijnen, vanuit verschillende invalshoeken gewerkt wordt aan een passende oplossing voor hun project.