Zoek
Sluit dit zoekvak.

TKD 2010 succesvol verlopen voor Van der Spek

doorVan der Spek

TKD 2010 succesvol verlopen voor Van der Spek

Datum: 7-jun-10

Afgelopen week werd op donderdag, vrijdag en zaterdag wederom de TKD gehouden. Ditmaal voor de tweede keer op de locatie in Barneveld. Voor Van der Spek was het een zeer belangrijk editie; de nieuwe Hyundai 9-serie werd voor het eerst aan het grote publiek getoond waarbij het ook mogelijk was om met de nieuwe machines te draaien.

Van der Spek had veel verschillende types van de nieuwe 9-serie opgesteld op het kavel in Barneveld. Van de graafmachines waren er o.a. de wielmobiele uitvoeringen van de R140W-9 welke beiden op het demoveld actief waren. De machines zijn verkocht aan De Bokx in Terneuzen en Van Hattum in Achterveld.

Van de tentoongestelde rupsgraafmachines was de nieuwe 80-tons Hyundai R800LC van Beelen niet over het hoofd te zien. Deze grootste rupsmachine uit de Hyundai stallen zal na de TKD bij Beelen in Amsterdam worden afgeleverd. Op het demoveld was een nieuwe Hyundai R210LC-9 actief welke verkocht is aan Hegro in Swifterbant. Daarnaast was ook de nieuwe R145LC-9 binnendraaier te zien die zal worden geleverd aan Spelt in Nieuwveen.

Om met de nieuwe 9-serie laadschoppen te kunnen draaien moest er helaas nog even worden gewacht. Er waren wel nieuwe 9-serie laadschoppen aanwezig, deze mochten echter nog niet draaien aangezien deze nog naar andere dealers in Europa doorgaan.

Over het draaien en werken met de nieuwe 9-serie zijn vele enthousiaste reacties en positieve opmerkingen de revue gepasseerd: fantastisch, fenomenaal, grandioos, heerlijk, magnifiek, schitterend, voortreffelijk enz. En dit zijn er slechts een paar uit de grote reeks zeer positieve reacties die de machinisten gaven na het draaien op één van de machines.

We kunnen ook met trots melden dat er ook diverse Hyundai machines verkocht zijn op de TKD. Binnenkort volgen hier natuurlijk meer berichten over als deze machines aan het werk gaan.

Van der Spek zal uiteraard op korte termijn met de 9-serie het land in trekken om ook op locatie bij de klanten met de nieuwe 9-serie te draaien en ervaringen te laten opdoen.

 

Van der Spek, Bouwmachines