Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slopende Hyundai geleverd aan J.A. Goris en Zonen B.V. uit Doornenburg

doorVan der Spek

Slopende Hyundai geleverd aan J.A. Goris en Zonen B.V. uit Doornenburg

Datum: 27-mrt-11

Nadat hij door de eigen dieplader van J.A. Goris en Zonen was opgehaald bij Van der Spek Vianen is de nieuwe 25-tons Hyundai rupsgraafmachine gelijk ingezet bij de totaalsloop van de voormalige Golff supermarkt in Velp.

De nieuwe Hyundai R250LC-9 is uitgevoerd met een 5850 mm lange giek en 3050 mm lange lepelsteel, waardoor de machine een groot bereik heeft om ook op hoogte met de sloopwerktuigen te kunnen werken. Aan de lepelsteel zit een hydraulische CW40 snelwissel.

Natuurlijk is de machine voorzien van vele hydraulische functies, zodat er zonder problemen een sorteergrijper, vergruizer of sloophamer aan de machine kan worden gemonteerd.

Voor de aandrijving van de machine is een Cummins QSB6.7 motor verantwoordelijk. Deze heeft een inhoud van 6.7 liter en is voorzien van de nieuwste technieken, waardoor een zeer gunstig brandstofverbruik wordt gerealiseerd. De motor levert 195 pk.

Net als alle nieuwe serie-9 machines is ook deze R250-9LC voorzien van het Hyundai Hi-mate systeem dat het via GPS-technologie mogelijk maakt op afstand data uit te lezen over brandstofverbruik, locatie, draaiuren etc. Deze service is gratis en kan door de klant zelf worden uitgelezen.

Om veilig te kunnen werken is de machine standaard uitgevoerd met werklampen op cabine en giek. Tevens is hij standaard voorzien van een achteruitkijkcamera, zodat de machinist altijd kan zien wat er achter de machine gebeurt en onveilige situaties kunnen worden voorkomen.

J.A. Goris & Zonen BV in Doornenburg is een multifunctioneel en volledig gecertificeerd sloopbedrijf welke zich onder andere heeft gespecialiseerd in het selectief, veilig en milieukundig uitvoeren van een breed scala aan sloopwerkzaamheden.

De zeer diverse klantenkring, zoals woningbouwverenigingen, gemeenten, bouwkundig aannemers, defensie, projectontwikkelaars en particulieren, doet al ruim 50 jaar een beroep op het bedrijf voor het uitvoeren van sloopwerken, grondwerken en asbestsaneringen. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is J.A. Goris & Zonen BV in het bezit van een zeer compleet machinepark.
 

Van der Spek, Bouwmachines