Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opnieuw Putzmeister P 715 voor RvR Verhuur

doorVan der Spek

Opnieuw Putzmeister P 715 voor RvR Verhuur

Datum: 8-okt-09

Onlangs heeft Van der Spek Vianen opnieuw een Putzmeister P 715 betonpomp geleverd aan RvR Verhuur uit Linschoten.
Nadat eind vorig jaar reeds een stationaire P 715 SD werd afgenomen, is nu een P 715 TD aanhangerpomp in gebruik genomen. De P 715 aanhangerbetonpomp is door zijn relatief lage gewicht, ca. 1850 kg, uitermate geschikt om achter een bestelauto of grote personenwagen te vervoeren.

RvR Verhuur uit Linschoten is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden met kleine betonpompen als naden vullen, funderingen, vloei- en afwerkvloeren. Hiervoor beschikt RvR over een aantal kleine Putzmeister betonpompen die zij met bedienend personeel verhuurt. Tevens kan men bij RvR Verhuur terecht voor een torenkraanmachinist of vrachtwagenchauffeur.

Naast deze bekende en populaire P 715 heeft Putzmeister ook een P 718 geïntroduceerd. Deze pomp is qua uitvoering en capaciteit identiek aan de P 715, alleen kan de P 718 beton met een korrelgrootte tot 32 mm verwerken in plaats van de 16 mm bij de P 715.
Hiervoor zijn een aantal onderdelen van de aanhangerpomp ook zwaarder uitgevoerd. Het eigen gewicht van de aanhangerpomp komt op ca. 2450 kg.
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines