Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek levert Liebherr torenkraan voor brug in Slowakije

doorVan der Spek

Van der Spek levert Liebherr torenkraan voor brug in Slowakije

Datum: 8-okt-09

In Slowakije wordt gebouwd aan een nieuw gedeelte van de autosnelweg D1. Deze snelweg in het noorden verbindt de steden Bratislava en Kosice.

Een omstreden onderdeel van deze verbinding is een brug die op zo’n 40 meter hoogte bij de stad Povazská Bystrica aangelegd wordt.
Voor de constructie van de brugpijlers levert Van der Spek via haar partner Kranimex een 200 EC-H10 Litronic die afgelopen week is gemonteerd. Verder worden op dit project door Kranimex de volgende Liebherr torenkranen ingezet: 3 stuks 280 EC-H12 Litronic, 1 x 180 EC-H10 en een 90 EC. Verder zet de bouwcombinatie nog 2 stuks Liebherr torenkranen van het type 130 EC-B6 FR.tronic uit eigen vloot in.

Naast de torenkranen levert Kranimex een compleet pakket met voorstellen voor de kraanconfiguraties, montages, demontages, aan- en afvoer, service en onderhoud, onderdelen en kraanmachinisten.

bron: www.kranimex.cz

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines