Opening nieuw testcentrum Steinert #scheidingsspecialisten

doorVan der Spek

Opening nieuw testcentrum Steinert #scheidingsspecialisten

Op 22 september jl. heeft Steinert in Puhlheim (D) hun compleet nieuw gebouwde testcentrum geopend. Helaas kon dit door de huidige omstandigheden niet samen met de klanten echter middels een live verbinding kon de opening worden meegekeken.

In het nieuwe testcentrum zijn alle laatste noviteiten en ontwikkelingen samengevoegd met bekende en bewezen technieken.

In het nieuwe technicum kunnen de te scheiden producten samen met de klanten worden gedraaid op productiemachines zodat goed gezien kan worden wat de mogelijkheden zijn qua productiecapaciteiten en producten die geproduceerd kunnen worden. Doordat vele technieken als gewenst achter elkaar gedraaid kunnen worden wordt een compleet realistisch beeld gevormd van een eventueel te bouwen installatie.

In het nieuwe technicum zijn o.a. de volgende scheidingsmachines ingebouwd ; Steinert bovenbandmagneten, Steinert trommelmagneten, Steinert NE-scheiders, Steinert KSS-scheider die scheiden op basis van herkenning door inductie, kleur en vorm, Steinert XSS röntgen scheiders en Steinert Chutec XSS scheiders.