Search
Close this search box.

Open Dagen Van der Spek Vianen weer groot succes

doorVan der Spek

Open Dagen Van der Spek Vianen weer groot succes

Datum: 2-jan-13

Om te beginnen wensen wij u met ons gehele Van der Spek team het beste voor 2013 en wij hopen dat wij nog vele jaren in goede gezondheid met u kunnen samenwerken.

De traditionele Open Dagen bij Van der Spek zijn weer zeer druk bezocht. In totaal hebben wij weer meer dan 3500 bezoekers mogen ontvangen op de drie dagen tesamen. Het was weer een zeer gezellig samenzijn waar ieder onder het genot van een hapje en drankje de nieuwste machines en noviteiten heeft kunnen zien, gezamenlijk met collega’s, familieleden of contactpersonen bij Van der Spek Vianen.

Uiteraard wordt er op dit moment weer door het gehele Van der Spek team hard gewerkt om alle tentoongestelde en tijdens de Open Dagen verkochte machines af te leveren bij de klanten. Sommige machines zullen direct in week 1 of 2 in gebruik worden genomen, andere machines worden eerst nog naar klantwensen verder op- en afgebouwd om daarna te worden afgeleverd bij de klant.

Zoals u van ons gewend bent wordt u ook dit jaar weer via onze website op de hoogte gehouden van de afleveringen, bijzondere inzetten en nieuwsfeiten.

Bedankt voor uw aanwezigheid en uw getoonde interesse.

Het Van der Spek team
Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines