Nieuwe Powerscreen Warrior 800 voor VANLAETHEM-OTS

doorVan der Spek

Nieuwe Powerscreen Warrior 800 voor VANLAETHEM-OTS

Datum: 7-jan-13

Onlangs is via Van der Spek’s vestiging in Ternat (B) een nieuwe Powerscreen Warrior 800 afgeleverd bij VANLAETHEM-OTS in Sint-Pieters-Leeuw (B).

Transportbedrijf "VANLAETHEM-OTS" is een echt familiebedrijf dat dankzij haar enthousiasme, klantvriendelijkheid en inzet is uitgegroeid tot een allround transportfirma. Het motto “Allround” dekt alle logistieke activiteiten van zowel het containertransport, graaf-, grond- en afbraakwerken en groupage. Met de nieuwe Powerscreen Warrior 800 kan nu nog beter worden ingegaan op de vragen en wensen van de klanten uit de markt.

De nieuwe aan VANLAETHEM-OTS geleverde 18-tons dubbeldeks Powerscreen Warrior 800 rupsmobiele zeefmachine is bij Powerscreen ontwikkeld door goed te luisteren naar wat wenselijk is in de markt. Deze vroeg om een compacte, gemakkelijk te transporteren zeefmachine die toch zijn mannetje staat als het gaat om capaciteiten en inzetbaarheid in de verschillende te zeven producten.

Het hart van de machine is een dubbeldeks zeefbox welke een lengte heeft van 2.770 mm en 1.220 mm breed is. De zeefoppervlakte van het boven- en onderdek zijn gelijk. In de box kan gekozen worden voor vele verschillende zeefmedia, van vingerdekken, flexmatten, snarendekken tot gewone traditionele vierkant geweven dekken, zodat iedere zeefklus mogelijk gemaakt kan worden.

Voor het afvoeren van de gezeefde fracties is de Warrior 800 voorzien van hydraulisch inklapbare banden welke allemaal zijn uitgevoerd met variabele snelheidsregeling.

VANLAETHEM-OTS NV kan de Powerscreen Warrior 800 zelf transporteren met eigen diepladers, zodat hij snel en adequaat aan- en afgevoerd kan worden in overleg met opdrachtgevers.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines