Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai R35Z-9 voor Aannemingsbedrijf De Groot & Schagen

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai R35Z-9 voor Aannemingsbedrijf De Groot & Schagen

Datum: 11-jan-13

Via Van der Spek’s werkplaats in Vianen is een nieuwe Hyundai R35Z-9 geleverd aan aannemingsbedrijf De Groot & Schagen.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf is een dynamisch bedrijf met een brede ervaring op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. In opdracht van (bouw-)bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentelijke overheden voert men een breed scala aan werkzaamheden uit. Daarbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dit betekent extra controle en zekerheid op alle inspanningen die men in opdracht van opdrachtgevers uitvoert.

De ruim 3650 kg wegende Hyundai R35Z-9 is uiteraard compleet gespoten in de bekende huisstijl van De Groot & Schagen. Voor het uitvoeren van de vele verschillende werkzaamheden die bij De Groot & Schagen uitgevoerd worden, is de nieuwe midi uitgevoerd met diverse hydraulische functies, zodat zonder problemen uitrustingsstukken kunnen worden aangesloten.

De R35Z-9 zal door De Groot & Schagen veel worden ingezet met een hydraulische bestratingsklem. Met deze bestratingsklem kunnen diverse bestratingswerkzaamheden machinaal worden uitgevoerd, zoals het leggen van straatstenen en aanbrengen van trottoirbanden. De Groot & Schagen heeft diverse van deze klemmen in haar machinepark en mag zich door de grote ervaring die men heeft met het machinaal leggen echt een specialist op dit vlak noemen.

Om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte heeft De Groot & Schagen gekozen voor de Hyundai R35Z-9. De machine is een binnendraaier waardoor er ook op zeer nauwe ruimte mee gewerkt kan worden. De zwenkbare giek, welke maximaal tot 75° kan zwenken, zorgt ervoor dat bijna op iedere plek gekomen kan worden.

Voor de aandrijving van de machine is een Yanmar watergekoelde 3-cilinder motor verantwoordelijk. Aan deze motor zijn variabele plunjerpompen gekoppeld die zorgen voor een optimale hydrauliekopbrengst en daarbij behorend laag brandstofverbruik.Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines