Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai R25Z-9AK voor Mankracht G.W.W. uit Heerhugowaard

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai R25Z-9AK voor Mankracht G.W.W. uit Heerhugowaard

Datum: 16-mei-16

Onlangs heeft Mankracht G.W.W. B.V. hun nieuwe Hyundai R25Z-9AK minigraver opgehaald in Vianen die een ingeruilde Takeuchi gaat vervangen.

De nieuwe ruim 2.5 ton wegende Hyundai is op de eigen dieplader van Mankracht geladen. Doordat Mankracht zelf de transporten van hun machines in eigen beheer uitvoert, kan man altijd snel, efficiënt en tegen lage kosten op locatie komen om het werk uit te voeren.

Mankracht G.W.W. B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat is uitgegroeid van een eenmanszaak in 1997 tot een kleine onderneming waar nu dagelijks zo’n tien à vijftien man werkzaam zijn in de grond-, weg- en waterbouw. Op dit moment leveren ze direct en indirect mensen aan gerenommeerde hoofdaannemers als KWS Infra, Antea, Sturm Zaandam, Dura Vermeer Infra, Ooms Realisatie en HAK Leidingbouw.

Deze mensen houden zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden die vooral bestaan uit bestrating, beschoeiing, riool- en grondwerk. Ook voeren ze werkzaamheden uit voor een aantal bouwbedrijven in de regio Heerhugowaard. Verder nemen ze werk aan bij particulieren. Het gaat hier dan vaak om dammen, duikers, beschoeiing, bestrating en overige werkzaamheden. Ze hechten belang aan veilig en gezond werken en zijn daarom VCA* gecertificeerd.

De nieuwe Hyundai R25Z-9AK, die standaard door Van der Spek al zeer compleet wordt geleverd met o.a. slangbreuken op de hef- en knikcilinder, werklampen op de cabine, lange graafarm van 1.350 mm, proportionele extra hydraulische functie, hydraulische snelwissel en BWMT-keuring, is op wens van Mankracht nog voorzien van een extra proportionele functie, zodat alle hydraulische uitrustingsstukken zonder problemen kunnen worden aangesloten.

Voor de aandrijving van de binnendraaier is een Kubota D1305 verantwoordelijk die zonder nabehandeling van de uitlaatgassen voldoet aan de Tier IV emissie-eisen. De stille en zuinige motor levert 25 pk en heeft daarmee meer dan voldoende kracht om de R25Z-9AK zonder problemen zijn werk te laten uitvoeren.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines