Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai R210-9 geleverd aan Loon- en kraanbedrijf P.M. Themmen

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai R210-9 geleverd aan Loon- en kraanbedrijf P.M. Themmen

Datum: 24-nov-12

Van der Spek Vianen B.V. heeft via haar werkplaats in Mariënberg een nieuwe Hyundai R210-9 afgeleverd bij Loon- en Kraanbedrijf P.M. Themmen in Oosternijkerk.

De nieuw geleverde Hyundai R210-9 vervangt een Hyundai 210-LC3 welke na vele tevreden draaiuren toe was aan vervanging. Door de goede ervaringen met deze machine was de keuze voor wederom een Hyundai snel gemaakt.

De nieuwe machine is direct aan het werk gegaan in Emmen, waar hij wordt ingezet bij archeologisch onderzoek op de nieuwbouwlocatie van de dierentuin in Emmen. 

Themmen is actief in de wegenbouw, grondverzet en agrarische sector. Naast deze activiteiten wordt er ook nog een akkerbouwbedrijf gerund.

Voor de aandrijving van de nieuwe Hyundai is een Cummins QSB6.7 motor verantwoordelijk. Deze heeft een inhoud van 6,7 liter en is voorzien van de nieuwste technieken, waardoor een zeer gunstig brandstofverbruik met lage uitstoot wordt gerealiseerd.

Net als alle nieuwe serie-9 machines is ook deze R210-9LC voorzien van het Hyundai Hi-mate systeem hetgeen het via GPS-technologie mogelijk maakt op afstand data uit te lezen over brandstofverbruik, locatie, draaiuren etc. Deze service is gratis en kan door de klant zelf worden uitgelezen.

Om veilig te kunnen werken is de machine standaard uitgevoerd met werklampen op cabine en giek. Tevens is hij standaard voorzien van een achteruitkijk camera, waardoor de machinist altijd kan zien wat er achter hem gebeurt en onveilige situaties voorkomen kunnen worden. 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines